Komentara: 0
Pregleda: 1201

Odbojka: Spartak poražen od Vojvodine (0:3)

03.11.2018. u 10:26h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka nisu uspeli da iznenade aktuelnog šampiona Srbije, novosadsku Vojvodinu. "Plavo-beli" su sinoć dočekali "crveno-bele" i bez obzira na veliku želju i htenje nisu mogli da pariraju odlično raspoloženim Novosađanima.
Odbojka: Spartak poražen od Vojvodine (0:3)

Spartak je imao svoje šanse u prvom setu i ništa nije slutilo da će u naredna dva biti toliko očigledna razlika u duelu sa "evropskom" Vojvodinom. Novosađani su bili ubedljivi u svakom elementu igre i sasvim zasluženo trijumfovali u Subotici, a "golubovima" ostaje da se koncentrišu na konkurente iz sredine tabele, gde ne bi smeli da dozvole kikseve.

Odličan servis, blok (11 naspram tri Spartakova) i još bolja rešenja u napadu krasile su sinoćnju igru "lala", dok "plavo-beli" nisu bili na onom nivou na koji su navikli domaću publiku, pa je utoliko pobeda Vojvodine bila ubedljivija.

Spartak – Vojvodina 0:3 (20:25, 14:25, 10:25)

Spartak: Milović (L), Arsenoski 1, Jungić 3, Veselinović 4, Peić (L), Seizović 2, Simić 8, Medan, Kecman 6, Dulić, Krdžović A., Krdžović B. 1, Tumbas 3, Ilić 3.  

Vojvodina: Simić 5, Vučićević, Fundora, Škundrić (L), Negić (L), Kovačević 13, Viietskyi 12, Kujundžić 12, Kostić, Mehić 18, Radević, Todorović, Rudić 1, Perić 1.

U narednom kolu Spartak gostuje u Valjevu, trenutno trećeplasiranom VA 014. Posle 7 odigranih kola Subotičani su na 6. mestu sa tri pobede i četiri poraza.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1201
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.