Komentara: 0
Pregleda: 1517
Foto

Odbojka: Spartak poražen od Crvene zvezde (1:3)

18.10.2018. u 13:16h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka nisu sinoć imali svoje veče, odigrali su znatno ispod očekivanja, što zbog raspoloženog protivnika, ali prvenstveno zbog svoje loše partije. Crvena zvezda je slavila sa 3:1, iako je Spartak poveo u meču.
Odbojka: Spartak poražen od Crvene zvezde (1:3)

"Golubovi" su imali velika očekivanja od meča 4. kola u kojem su dočekali odličnu Crvenu zvezdu, ali nisu ni izbliza prikazali dobru igru i borbenost koja ih je krasila u prva dva meča u sezoni.

Prvi set dobilia je domaća ekipa na razliku, ali u naredna tri seta desio se neobjašnjiv pad u igri, uz tek na momente periode koji su davali nadu da može doći do pozitivnih promena.Umesto da nastave na krilima dobre atmosfere posle osvojenog seta Subotičani su olako dopustili Beograđanima da kroz drugi set najave povratak u meč, što su isti i iskoristili da ubedljivo dobiju set i izjednače.

Slična situacija viđena je  i u trećem setu, s tim da se Spartak odlično držao do rezultata 11:13 za goste, ali mini serija gostiju "odlepila" ih je na već ozbiljnu razliku, te su tako rutinski gosti priveli kraju i treći set, za vođstvo od 2:1.

Odbojka: Spartak poražen od Crvene zvezde (1:3)

Poslednji trzaj domaće ekipe u četvrtom setu nije doneo neke velike pomene, gsoti su sigurnom igrom gradili razliku, Spartak je na momente pokušavao da uhvati priključak, noćen snažnom podrškom sa tribina, ali lider Superlige nije želeo ništa da prepusti slučaju i rutinski je priveo meč kraju.

Crvena zvezda je iskoristila sve poklone koje joj je indisponirani i anemični domaćin dodavao, pa je stručni štab "golubova" posle meča s razlogom bio više nego razočaran izdanjem svojih pulena.

Spartak – Crvena zvezda 1:3
(26:24, 14:25, 19:25, 21:25)

Spartak: Milović (L), Arsenoski 1, Jungić 14, Veselinović 8, Peić, Seizović 4, Simić 1, Medan 1, Kecman 8, Dulić 3, Krdžović, Krdžović, Tumbas 6, Ilić.

Crvena zvezda: Jevtić (L), Petković, Tadić, Masulović 3, Petrović 4, Nejić 6, Sinđelić 11, Jovanović, Dodić 22, Pavlović N. 2, Andonović, Pavlović D. 21

Odbojka: Spartak poražen od Crvene zvezde (1:3)

Superliga se nastavlja već u petak duelom Crvene zvezde i Vojvodine, dok će Spartak u ovom kolu gostovati u Požarevcu ekipi Mladog radnika (subota, 19 časova).

Izvor: Subotica.com
Odbojka: Spartak - Crvena zvezda Odbojka: Spartak - Crvena zvezda Odbojka: Spartak - Crvena zvezda Odbojka: Spartak - Crvena zvezda Odbojka: Spartak - Crvena zvezda Odbojka: Spartak - Crvena zvezda Odbojka: Spartak - Crvena zvezda Odbojka: Spartak - Crvena zvezda
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1517
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

odbojkaški klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.