Komentara: 0
Pregleda: 796

Odbojka: Spartak pobedom nad Karađorđem nastavio drugi deo sezone

30.01.2024. u 11:35h > 11:48
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka pobedom su započeli takmičarsku godinu, drugi deo sezone u koji ulaze sa 8. pozicije u nadi da će se taj plasman značajno popraviti i da će se "glubovi" boriti za visok plasman, svakako plejof. U okviru 14. kola Superlige savladali su Karađorđe sa 3:0.
Odbojka: Spartak pobedom nad Karađorđem nastavio drugi deo sezone

Za razliku od prvog seta u kojem su Subotičani dminirali u svakom segmentu, rezultatski bez većih problema poveli sa 1:0 u setovima, nastvak je doneo mnogo više uzbuđenja, pokazavši da gosti nisu došlis a belom zastavom, niti da olako prodaju kožu. Morao se domaćin potruditi da zaradi svaki poen i pobeda od 3-0 je samo loša ilustracija odnosa snaga jer vrlo lako moglo je biti mnogo drugačije, pa i ukonačnom ishodu nepovoljno za domaćina. Ipak koncentracija i poštovanje kvaliteta protivnka donelo je Subotičanima prvu pobedu u novoj godini u okviru elitnog ranga srpske odbojke.

U redovima Spartaka Mašulović i Džasper upisali su po 16 poena, pratili su ih Lečić sa 8 i Jungić sa 7 poena. Kod gostiju izdvojili su se Bekrić i Bojović koji su zajedno postigli 16 poena.

Spartak - Karađorđe 3:0
(25:16, 25:20, 25:21)

Spartak: Mašulović 16, Jungić 7, Tončić, Peić, Lečić 8, Vulikić 3, Jackson, Suvacki, Šebek, Pavlović 4, Džasper 16, Tešović, Tumbas, Dulić.

Karađorđe: Antić, Tanić, Radović 1, Vujović 2, Vemić 5, Smiljanić, Stašević, Prišić 6, Šormaz 2, Stanić, Radovanović, Bošnjak 3, Bojović 8, Bekrić 11.  

U narednom kolu Spartak ponovo dočekuje, ovaj put Jedinstvo iz Stare Pazove a taj duel igra se u subotu od 19 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 meseca i 3 dana
Komentara: 0
Pregleda: 796
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.