Komentara: 0
Pregleda: 816

Odbojka: "Spartak" izborio treću utakmicu u borbi za polufinale plejofa

08.03.2021. u 10:47h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka savladali su sinoć Radnički iz Kragujevca u četvrtfinalu plejofa, rezultatom 3:0 (25:20, 25:20, 25:22), revanširavši se tako svojim suparnicima za poraz na njihovom terenu (3:1) samo nekoliko dana ranije. Igraće se "majstorica".
Odbojka: "Spartak" izborio treću utakmicu u borbi za polufinale plejofa

U redovima "golubova" učinkom je odskočio Jungić sa 18 osvojenih poena, Nikolić je dodao 9, Tumbas i Pavlović su upisali po osam, dok je RIkardo stao na učinku od 5 poena.

Subotičani će tako u utorak pokušati da daju svoj maksimum i zasluže mesto među četiri najbolje ekipe u srpskoj klupskoj odbojci. Taj zadatak svako neće biti lak, ekipa Igora Žakića pokazala je voljni momenat, a to je svakako preduslov za velika dela.

Treći duel igraće i Ribnica i Mladi radnik, dok su okršaji šampiona Vojvodine i Crvene zvezde i Partizana i Niša odloženi i po sadašnjem rasporedu oni će svoje prve utakmice odigrati takođe u sredu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 816
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.