Komentara: 0
Pregleda: 1140

Odbojka: Spartak dočekuje Mladi radnik

20.12.2018. u 18:14h
Izvor: Subotica.com
Subotica će u petak biti domaćin duela 14. kola Superlige u kojem će Spartak dočekati Mladi radnik iz Požarevca. Susret se igra od 19 časova, a ljubitelji odbojke su pozvani da ispune tribine male sale Hale sporotova.
Odbojka: Spartak dočekuje Mladi radnik

Predstojeći susret najavio je prvotimac "golubova" Mario Medan, iskusni 33-godišnji dizač, koji je i sam prošle sezone igrao za Požarevljane, ali za sutra nema dilemu koji je njegov tim i očekuje da uz podršku saigrača, ali i ljubitelja odbojke u Subotici, da Spartak slavi i na pauzu zbog predstojećih praznika ode u pozitivnoj atmosferi.

- Za sutrašnji meč spremamo se kao i za bilo koji drugi. Ne želimo da žurimo sa nekim izjavama ili da opterećujemo sebe činjenicom ako pobedimo da izbijamo na treće mesto, nemamo pritisak, želimo da damo svoj maksimum pred našim navijačima - rekao je Medan - Ekipa Mladog radnika ove sezone se dosta podmladila, igraju prilično dobro, i protivnik su po našoj meri

Subotičani su u prvom ovosezonskom duelu izgubili u Požarevcu i imaju dodatni motiv da se revanširaju, pa samim time napreduju na tabeli i nastave niz pobeda.

Duel Spartaka i Mladog radnika igra se u petak od 19 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1140
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.