Komentara: 1
Pregleda: 986

Odbojka: Seniori Spartaka počinju pripreme 15. avgusta

09.08.2022. u 14:05h
Izvor: Subotičke novine
U Muškom odbojkaškom klubu "Spartak" početak priprema za novu sezonu označili su kao 15. avgust. Dok su igrači na pauzi, u upravi se trude da opet zaokruže lepu igračku celinu, kako bi u nadolazećoj sezoni bili među najboljim ekipama Srbije. "Golubovi" su plasmanom u finale plejofa pokazali da mogu mnogo, a sada valja pokazati da takav plasman nije slučajnost.
Odbojka: Seniori Spartaka počinju pripreme 15. avgusta

U Spartaku se uvek dobro radilo, tako je i danas, i to je na neki način magnet koji privlači mlade igrače, željne rada i napretka. Stručni štab ostao je isti, glavnu reč će voditi Ivica Jevtić, uz pomoćnike Stefana Lakovića i Uroša Kecmana, odnosno uz podršku skauta Stojana Radulovića.

Promena na severu Bačke ipak ima, a radi se o određenim kadrovskim rešenjima.

- U odnosu na ekipu od prošle sezone, ugovore nismo obnovili sa dva igrača - Nikola Žugić i Musa Kone više nisu članovi Spartaka. Svi ostali, koji su prošle godine izborili mesto u finalu plejofa su i
dalje članovi Spartaka. Imamo i dva nova igrača. Tu je Veljko Mašulović (Niš), koji igra na poziciji primača, kao i talentovani dizač Ognjen Šuvački (Proleter). Radi određenim pozicijama
- kaže Duško Guslov, predsednik Spartaka u razgovoru za Subotičke novine.

Odbojka: Seniori Spartaka počinju pripreme 15. avgusta

"Golubovi" su radili do kraja juna, a jul je doneo pauzu. U drugačijem režimu su I bili igrači koji su nastupali za reprezentativne selekcije.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 986
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.