Komentara: 0
Pregleda: 2780

Odbojka: Selekcija U12 ŽOK "Subotica" osvojila svoj prvi ligaški trofej

18.05.2021. u 14:27h
Izvor: Subotica.com
Odbojka: Selekcija U12 ŽOK "Subotica" osvojila svoj prvi ligaški trofej

Na svom debiju u ligi Odbojkaškog saveza srednje Bačke, igračice ŽOK "Subotica" U12 (uzrast 2009. godište i mlađe), u konkurenciji šest ekipa, osvojile su prvo mesto.

Po rečima Nataše Jančikin, predsednice ŽOK "Subotica", ova takmičarska grupa (2009. godište) je formirana pre dve godine, a čine ju 24 devojčice.

- Prvi put smo izdvojili i napravili jednu grupu devojčica gde su sve isto godište i krenuli smo od osnove tehnike. Imali smo viziju, po ugledu na italijansku školu odbojke, da se posebno formiraju grupe dece isto godište, pa tako da se radi sa njima - objašnjava Jančikin. - Ove devojčice su prvi put obukle dres kluba i igrale zvaničnu utakmicu. Bilo je tu puno emocija kroz celo prvenstvo ali pod dirigentskom palicom našeg odličnog mladog trenera Čedomira Lišića, koji je sve to uspeo da usmeri na pobednički put.

U poslednjoj ligaškoj utakmici Subotičanke su slavile sa 3-0 i po prvi put okusile tu slast podizanja pehara i zadovoljstva da su baš one najbolje od svih.

Odbojka: Selekcija U12 ŽOK "Subotica" osvojila svoj prvi ligaški trofejPored ekipnog priznanja, stigla su i pojedinačna i za Janu Čajić kao najbolju igračicu, Nađu Radinović - najbolju tehničara, kao i za njihovog stratega Čedomira Lišića.

Sastav ŽOK "Subotica" U12: Jovana Bajkanović, Nađa Berecki, Teodora Đurasović, Una Cvijan, Jana Čajić, Elena Francuz, Akacija Janković, Anja Ljubinković, Antonija Mandić, Maša Milošević, Tara Medojević, Nina Nenadović, Ivana Nikolašević, Mila Petrović, Anđela Pavlović, Jovana Popović, Elena Popov, Nađa Radinović, Una Rodić, Jovana Roganović, Jovana Šustra, Una Vukmirica, Ena Zemko, Sofija Živanović i Jovana Budanović.

ŽOK "Subotica" sa svojim uzrasnim grupama trenira u sportskoj sali u OiSŠ "Žarko Zrenjanin" i tamo zainteresovani roditelji i deca mogu da dođu, pogledaju trening i eventualno se odluče da počnu da treniraju odbojku. Za više informacija pozovite 064/14-65-678 (Nataša) ili posetite njihovu Fejsbuk stranicu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2780
Povezane teme

žok subotica

ženski odbojkaški klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.