Komentara: 0
Pregleda: 1719

Odbojka: Prvi meč plejofa u sredu u Hali sportova

06.03.2018. u 10:30h > 17:58
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka u sredu od 19 časova igraju prvi meč četvrtfinala plejofa. U Suboticu dolazi Jedinstvo iz Stare Pazove. Prolaz u polufinale obezbediće ekipa koja prva dođe do dve pobede.
Odbojka: Prvi meč plejofa u sredu u Hali sportova

Odličnu povratničku sezonu imaju iza sebe puleni Igora Žakića, pogotovo su dobre igre prikazali u drugom delu sezone i sasvim zasluženo su Superligu završili na trećoj poziciji, iza aktuelnog šampiona Vojvodine i ovogodišnjeg osvajača Kupa Srbije Novog Pazara.

Protivnik u četvrtfinalu borbe za titulu šampiona Srbije odbojkašima Spartaka biće Jedinstvo sa kojim Subotičani ove sezone nemaju učinak za pamćenje, poraz u gostima 3:1 i pred svojom publikom, još ubedljivije - 3:0.

Pred odbojkašima Spartaka pruža se fantastična prilika da uđu u četiri ekipe srpskog elitnog ranga, taj epilog je vrlo realan ako "golubovi" odigraju svoju igru, pruže partije na koje su nas navikli većim delom sezone i neće biti greške.

Četvrfinale se igra na dve pobede, Spartak kao bolje plasirana ekipa ima prednost domaćeg terena, te će u sredu u Subotici igrati prvi meč, za tri dana drugi u Staroj Pazovi i eventualno treći ponovo u Subotici.

Iz Odbojkaškog kluba "Spartak" redovno ističu, a to čine i ovaj put, da je podrška sa tribina za njih vrlo važan i motivišući faktor, te se nadaju da će i u ovoj fazi, kada se kruniše sezona, moći da računaju na snažnu podršku domaće publike i na njihovim krilima prići stepenik bliže snu koji toliko priželjkuju.

Meč se igra u sredu od 19 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1719
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.