Komentara: 0
Pregleda: 1074

Odbojka: Pobede obe superligaške ekipe u 13. kolu

17.12.2018. u 11:11h
Izvor: Subotica.com
Lepe vesti za ljubitelje odbojke u Subotici. Ponovilo se još jedno kolo u kojem su i muška i ženska selekcija Spartaka zabeležili pobede. "Golubice" su kući savladale "fenjeraša" Dinamo, dok su "golubovi" bili bolji na strani od Crvene zvezde.
Odbojka: Pobede obe superligaške ekipe u 13. kolu

Mečevi trinaestog kola Superlige u obe konkurencije odigrani su od petka do nedelje. Među prvima na teren su izašle subotičke ekipe i zabeležile važne pobede. Dok se za devojke očekivalo da će lakše savladati poslednje plasirani Dinamo iz Pančeva, momci su u tvrdom i krajnje neizvesnom duelu slavili i polako ali sigurno penju se na tabeli elitnog ranga.

Oba meča naši klubovi dobili su sa 3:1. Duel u Subotici završen je po setovima 25-18, 24-26, 25-18 i 25-20, dok se u Beogradu vodila mnogo žešća borba, ali na kraju uz trijumf "plavo-belih", po setovima 26-28, 25-19, 23-25 i 20-25.

U narednom kolu muška ekipa dočekuje Mladi radnik iz Požarevca, dok dame gostuju Partizanu. MOK "Spartak" sa sedam pobeda i šest poraza drži 4. poziciju na tabeli, dok ŽOK "Spartak" sa identičnim učinkom ima sigurnu 7. poziciju, čak trinaest poena više od Uba i Kleka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1074
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.