Komentara: 0
Pregleda: 1696

Odbojka: Petom pobedom u nizu Spartak izbio na 2. poziciju Superlige

11.11.2019. u 13:16h
Izvor: Subotica.com
Petom pobedom u nizu Spartak je prišao Vojvodini na samo poen zaostatka, čime se nametnuo kao jedan od pretendenata na titulu, iako je još jako rano za takve prognoze. Subotičani su u subotu slavili u Staroj Pazovi.
Odbojka: Petom pobedom u nizu Spartak izbio na 2. poziciju Superlige

Vojvodina, Spartak i Radnički iz Kragujevca predvode superligaški karavan sa po pet pobeda i porazom. Subotičani su posle pobede nad Jedinstvom u Staroj Pazovi skočiti sa treće na drugu poziciju tabele superligaša. Tim Igora Žakića posle oklizivanja u Kraljevu redom precrtava protivnike, uključujući i aktuelnog lidera - Vojvodinu.

Meč u Staroj Pazovi  Subotičani su dobili sa 0-3, ali taj rezultat ne daje pravu sliku poslednjeg meča 6. kola, uzimajući u obzir da je donaćin prva dva seta gubio na razliku, a pretilo je da sličan epilog bude i u trećem, međutim plavo-beli iz Subotice su izbegli tu dramu i zasluženo slavili sa maksimalnih, na prvih pogled ubedljivih 3-0.

Kod "golubova" četiri igrača su imala priližno isti poenterski učinak, ipak najefikasniji je bio Radosavljevbić sa 16, odmah iza njega Veselinović sa 14, dok su Tumbas i Jungić upisali trinaest poena.

U narednom kolu Spartak će dočekati Niš.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1696
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.