Komentara: 4
Pregleda: 1290

Odbojka: Obe Spartakove ekipe upisale poraze u prvim mečevima četvrtfinala Kupa

01.11.2018. u 09:31h
Izvor: Subotica.com
Spartakove ekipe upisale su maksimalne poraze u prvim mečevima četvrtfinala nacionalnog Kupa. Muška je poražena od Jedinstva u gostima, dok je ženska u Subotici izgubila od Vizure.
Odbojka: Obe Spartakove ekipe upisale poraze u prvim mečevima četvrtfinala Kupa

U četvrtfinalu najmasovnije klupskog takmičenja u odbojci za seniore Subotica je imala ekipe i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. U sinoć odigranim mečevima, nažalost, obe ekipe su upisale ubedljive poraze pa će u revanšima biti izuzetno teško nadoknaditi zaostatak i nastaviti dalje ka trofeju.

Muška ekipa je na gostovanju u Staroj Pazovi neočekivano ubedljivo poražena sa 3:0 od Jedinstva, po setovima 25:20, 25:14, 25:23, dok su devojke izgubile na svom terenu od favorizovane Vizure, takođe sa ubedljivih 3, po setovima 15:25, 14:25, 21:25.

U duelu ženskih ekipa odigranom u Subotici najefikasnija je bila Rajlić sa trinaest poena, dva manje je osvojila Jović, dok su sve ostale devojke zajedno jedva uspele da prebace dvocifren broj poena. U gostujućoj situaciji potpuno druga situacija gde su mnogo ravnomernije raspoređeni poeni, iako je Lazović bila najefikasnija sa šesnaest.

Za razliku od prvenstvenog duela odigranom pre tri dana na istom mestu muška ekipa je ovaj put odigrala nešto lošije i dozvolila domaćinu da maksimalno iskoristi prednost domaćeg terena sa ubedljivom zalihom sačeka kraj novembra i revanš. U ovom meču najefikasniji je bio kapiten Kecman sa 8 osvojenih poena, slede Tumbas i Ilića sa po 7, Jungić i Seizović sa po 6, Simić i Veselinović po 5, dok je Arsenosti stao na jednom. Domaću ekipu do pobede nosio je dvojac Bojičić - Micić, koji je postigao po šesnaest poena, uz podršku Roljića koji je upisao 11.

Revanš mečevi igraće se tek 28. novembra. Muška ekipa će dočekati Jedinstvo, dok će ženska putovati u Rumu. Umeđuvremenu nastavlja se žestok tempo u Superligi, momci u petak od 19 časova dočekuju Vojvodinu, dok devojke u subotu gsotuju Jedinstvu u Staroj Pazovi, takođe od 19 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1290
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.