Komentara: 0
Pregleda: 1451

Odbojka: Novi Pazar sa prednošću od 2:0 dolazi u Suboticu

20.03.2018. u 12:42h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka izgubili su prva dva meča polufinala plejofa odigranim u petak i ponedeljak u Novom Pazaru. Subotičani su u oba susreta pokazali snagu i kvalitet dostojan za četiri najbolje ekipe Srbije, ali ipak u ova dva meča morali su da čestitaju Novom Pazaru.
Odbojka: Novi Pazar sa prednošću od 2:0 dolazi u Suboticu

U prvom meču Novi Pazar je slavio sa 3:0 (25-23, 25-23, 25-22), sinoć je takođe bilo 3:0, ali nešto ubedljivije po poenima (25-22, 25-22, 25-20).  Najefikasniji u timu iz Subotice sinoć bio je Kecman sa osam poena, jedan manje upisao je Stefan Kovačević, dok je Vanja Eremić osvojio četiri poena.

Polufinalna serija se sada seli u Suboticu. Treći meč će biti odigran u petak od 19 časova, eventualno četvrti bi trebao biti u ponedeljak, a poslednji bi se igrao u Novom Pazaru. Ostaje nam da verujemo u čuda i da će "golubovi" uspeti da uzlete visoko, bez rezultatskog imperativa, i produže seriju do Novog Pazara.

Nezvanično smo saznali da se pregovara o TV prenosu, što znači da bi trebalo da se igra u velikoj sali, što je dodatan poziv domaćoj publici, ljubiteljima odbojke u Subotici, da u petak budu u centru dešavanja, pored terena, te da budu vetar u leđa domaćoj ekipi.

Dosadašnji okršaji ove dve ekipe pokazali su se kao krajnje uzbudljivi, borbeni i bespoštedni, nema sumnje da će tako biti i ovaj put. Ulog je veliki, iako nema imperativa pobede teško da će bilo ko na terenu želeti da propusti ovu priliku, a da neda svoj maksimum.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1451

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.