Komentara: 0
Pregleda: 702

Odbojka: Muški kolektiv Spartaka savladao Crvenu zvezdu, ženski poražen od Uba

21.11.2022. u 10:19h
Izvor: Subotica.com
Od petka do nedelje odigrani su svi mečevi 7. kola u muškoj i ženskoj odbojkaškoj Superligi. "Golubice" su u petak poražene od Uba pred svojim navijačima, dok su "golubovi" u pet setova dobili Crvenu zvezdu u Beogradu.
Odbojka: Muški kolektiv Spartaka savladao Crvenu zvezdu, ženski poražen od Uba

Prvi meč na klupi posle 16 godina za Sašu Nedeljkovića nije bio uspešan. Novi strateg ŽOK "Spartak" nije imao mnogo vremena da prirpemi ekipu onako kako je zamišljena njegova vizija, te je svakako favorizovani Ub iskoristio ovaj prelazni period da zabeleži sigurnu pobedu u Subotici od 0-3, po setovima 19-25, 14-25, 20-25.

U elitnom rangu odbojkaša poslednji meč kola odigrali su Crvena zvezda i Spartaka. Intenezivan susret pun preokreta doneo je na kraju radost subotičkom timu. Kada je domaćin poveo sa 2-0 činilo se da će Subotičani teško do nekog rezultata koji bi ih zadovoljio, međutim lepota sporta je upravo u nepredvidivosti i momentima inspiracije koji traju kraće ili duže. "Golubovi" u naredna dva seta uzletetli i svoj let nastavili do poslednjeg sudijskog zvižduka. Susret je završen pobedom gostujuće ekipe 2-3, po setovima 27:25, 25/17 17/25 17/25 i 13-15.

U narednom kolu odbojkaši dočekuju ekipu Novog Sada, dok odbojkašice gostuju TENT-u.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 702
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.