Komentara: 2
Pregleda: 1888

Odbojka: Muška ekipa Spartaka počela pripreme za novu sezonu

06.08.2021. u 11:25h
Izvor: Subotica.com
Seniorska odbojkaška ekipa Spartaka počela je u ponedeljak pripreme za nastup u Super ligi Srbije u narednoj takmičarskoj sezoni. Okosnica ekipe je ostala, novi je trener, a pristiglo je i nekoliko igrača.
Odbojka: Muška ekipa Spartaka počela pripreme za novu sezonu

Sastav ekipe je promenjen u odnosu na prošlu sezonu. Okosnicu čine Nemanja Jungić (kapiten), Miljan Milović, Aleksandar Tumbas, Dario Peić, Nikola Pavlović, Aleksa Nestorović, Ivan Marković i Stefan Dulić, dok su novi igrači u jatu "golubova" Andrija Vulikić (tehničar) i Marko Lečić (srednji bloker) i Luka Tomčić (primač).

Tokom priprema se očekuje dolazak još nekih pojačanja a pre svega igrača na mestu korektora čime bi se ekipa kompletirala.

Na čelu stručnog štaba je trener Ivica Jevtić, a pomažu mu Uroš Kecman i Stefan Laković.

Kako kažu u Klubu, uzimajući u obzir aktuelnu epidemiološku situaciju pripreme će biti sve samo ne uobičajene i za sada će se raditi na otvorenom prostoru, na peščanom terenu u Dudovoj šumi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1888
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.