• Pregleda: 1104

Odbojka: Juniori Spartaka poslednji na završnom turniru

U nedelju, 23. decembra, u Kleku je održan završni turnir Prvenstva Vojvodine. Sa dva poraza Subotičani su zauzeli poslednje, četvrto mesto.
Foto: Ilustracija (arhiva)
Odbojka: Juniori Spartaka poslednji na završnom turniru

Na završnom turniru Prvenstva Vojvodine za juniore pored Spartaka i domaćeg Kleka učestvovali su Vojvodina i Novi Sad. Voljom žreba "golubovi" su se u polufinalu sastali sa domaćinom turnira i izgubili sa 3-0 (26-24, 25-14, 25-16), čime su izgubili priliku da se bore za trofej.

Nažalost i u borbi za treće mesto Spartak nije pokazao svoj neosporni kvalitet te je sa 3-0 (25-22, 25-10, 25-23) suviše olako izgubio, čim je zauzeo poslednje, četvrto mesto.

Prvenstvo Vojvodine u konkurenciji juniora osvojila je Vojvodina, a pored uručenja trofeja dodeljene su i pojedinačne nagrade i Spartak je tu ipak imao predstavnika. Za najboljeg tehničara turniraproglašen je Aljoša Krdžović.

Juniorsku ekipu Spartaka čine igrači: A. Krdžović, B. Krdžović, Dulić (K), Mandić, Andrašić, Tilinger, Andrić, Vučetić,  Šaranović, Šebek, Petrekanović,  Deli, Tikvicki, Smajić.

Foto: ilovezrenjanin.com

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Tsirak Odgovori
Kupite deci trenerke, svaku utakmicu se smrzavaju! Dobili ste dovoljno para od grada.
Stara Garda Odgovori
Bile su i generacije koje su zavrsavale u prve 4 ekipe u Jugoslaviji, i to ne samo jednu sezonu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.