• Pregleda: 1037

Odbojka: Juniori Spartaka na završnom turniru Prvenstva Vojvodine

Juniorska selekcija Spartaka suvereno je obezbedila plasman na završni turnir Prvenstva Vojvodine, koji je na programu 23. decembra. Subotičani su grupnu fazu okončali bez poraza, čime su izborili direktan ulaz među četiri najbolje ekipe Vojvodine.
Odbojka: Juniori Spartaka na završnom turniru Prvenstva Vojvodine

Tokom novembra i decembra meseca juniorska ekipa Muškog odbojkaškog kuba "Spartak" odigrala je mečeve grupne faze Prvenstva Vojvodine. U duelima sa Mladosti iz Bačkog Petrovca i ekipe Sombora, Subotičani su imali maksimalan učinak i po dva puta savladali protivnike, čime su kao prvoplasirana ekipa rezervisali svoje mesto na završnom turniru Prvenstva Vojvodine.

Subotičani su u grupi "A" savladali Mladost dva puta sa po 3:1, dok su Sombor u prvom meču na svom terenu savladali sa 3:1, a u gsotima je bilo znatno neizvesnije, ali ipak uz pobedu "golubova" 3:2.

Na završnom turniru, koji će za desetak dana (23. decembra, nedelja) biti održan u Kleku kod Zrenjanina, a pored Spartaka učestvovaće Vojvodina, Klek i Novi Sad.

Za juniorsku ekipu Spartaka nastupili su:  Krdžović A., Krdžović B., Dulić, Mandić,  Andrašić, Tilinger, Andrić, Vučetić,  Šaranović, Šebek, Petrekanović, Deli, Tikvicki i Smajić. Trener ekipe je Stefan Laković.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.