Komentara: 0
Pregleda: 999

Odbojka: "Golubice" u poslednjem kolu obezbedile opstanak u elitnom rangu

01.03.2021. u 09:45h
Izvor: Subotica.com
Meč protiv Kleka u Zrenjaninu bio je najvažniji u sezoni, ujedno i odlučujući za opstanak u društvu najboljih. Subotičanke su odigrale hrabro i zasluženo osvojile tri boda koja su im praktično donela spas sezone.
Odbojka: "Golubice" u poslednjem kolu obezbedile opstanak u elitnom rangu

Pobedom nad direktnim rivalom za baraž i potencijalno ispadanje iz Superlige "golubice" su u poslednjem kolu prestigle Klek i Subotica će i naredne sezone gledati mečeve elitnog ranga u Srbiji. Poznavaoci odbojke sećaju se sezone 2019/20 kada je naš ženski kolektiv završio na poslednjem mestu sa četiri pobede i 14 poraza. Već tada su se Subotičani oprostili od Superlige, ali spletom okolonosti, zbog odustajanja Vizure, Spartak je dobio priliku da ipak nastavi učešće u Superligi. Ove sezone, srećom, te brige su završene na vreme, u foto finišu.

Što se tiče meča u Zrenjainu, Spartak je u sva tri seta zadržao koncentraciju i iako je bila dovoljna pobeda od 3:2, "golubice" su meč završile u tri seta i tako makar u ovom meču izbegle neizvesnost.

Klek - Spartak 0:3 (18-25, 20-25, 21-25)

Mladi tim Mirjane Musulin, uz stručnu pomoć Damira Petkovića, ove sezone je oscilirao sa formom, ali s obzirom na mladost i neiskustvo opstank u Superligi može se smatrati uspehom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 999
Povezane teme

odbojka

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.