Komentara: 0
Pregleda: 837

Odbojka: Duel imenjaka u Ljigu završen pobedom domaćina

28.01.2019. u 10:12h
Izvor: Subotica.com
U 18. kolu Superlige za muškarce, u Ljigu su se sastala dva Spartaka. Ekipa iz zapadne Srbije bila je bolja od "golubova" sa severa Srbije rezultatom 3-0. Ovim kolom završen je prvi deo takmičenja, sada sledi mini liga.
Odbojka: Duel imenjaka u Ljigu završen pobedom domaćina

Subotičani su u Ljig došli kao favorit na papiru, zbog boljeg plasmana na tabeli, ali pre svega zbog četiri vezana poraza koja su ih još odavno izbacila iz borbe za mini ligu, međutim domaćin se pobrinuo da napravi iznenađenje kola i tako omogući Mladom radniku da još jednom "preskoči" Spartak u samom vrhu tabele.

Spartak Ljig - Spartak Subotica 3:0
(25-20, 25-22, 25-23)

Odbojkaški klub "Spartak" porazom od imenjaka iz Ljiga skliznuo je za jedno mesto na superligaškoj tabeli i posle 18 odigranih kola zauzima 4. poziciju. Drugi deo lige nastavlja se "mini ligom" u kojoj učestvuje šest ekipa iz gornjeg doma eltinog ranga, igra se dvokružno (svako sa svakim po dva puta), a četiri ekipe idu u plejof.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 837
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.