Komentara: 1
Pregleda: 935

Odbojka: Duel dva Spartaka večeras u Hali sportova

16.11.2018. u 14:55h
Izvor: Subotica.com
Duel dva imenjaka u superligaškom društvu ne bi trebao da donese veću neizvesnost, uzimajući u obzir igre u dosadašnjem delu šampionata i položaj na tabeli, ali utakmica se zaključuje nakon pokazanog na terenu.
Odbojka: Duel dva Spartaka večeras u Hali sportova

U 9. kolu Superlige za muškarce sastaju subotički Spartak i Spartak iz Ljiga. Gosti dolaze u Suboticu kao najlošija ekipa lige, ali domaćin ovog meča ove sezone još uvek nije pronašao svoju igru, rezultati su promenjivi pa će morati dosta da se potrudi da imenjaka spusti na zemlju i ostvari ipak očekivanu pobedu.

U prošlom kolu Subotičani su osvojili bitne bodove u Valjevu, trijumfom su podigli raspoloženje i očekuju da će ono biit još bolje nakon susreta sa gostima iz Ljiga. Već u naredom kolu sledi duel sa Partizanom, takođe u Subotici, ali šef struke "golubova" sve misli drži na večerašnjem duelu koji počinje od 19 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 935
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.