• Pregleda: 3026

Od ponedeljka Klincijada na Paliću

Od ponedeljka Klincijada na Paliću

Na Paliću će se ove godine organizovati manifestacija za decu pod nazivom Klincijada, zabavnog i edukativnog karaktera, podeljena u 5 tematskih ciklusa.

Prvi ciklus počinje već u ponedeljak i trajaće do 13. jula. Obuhvati će razne zabavne i sportske igre kao što su jahanje, vožnja sandolina i pedalina, hodanje u lopti na vodi i igranje elektronskog pikada.

Drugi ovogodišnji ciklus će biti posvećen muzici i plesu. Deca će učestvovati u muzičkim radionicama Gabora Lenđela, učiti da igraju uz hip hop muziku. Drugi ciklus će trajati od 23. do 26. jula a u toku avgusta decu očekuju još tri ciklusa palićke Klincijade.

Prisustvo svim programima Klincijade je besplatno a odvijaće se na više lokacija na Paliću.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

3
bonscot Odgovori
Voleo bih da saznam nesto detajnije o klincijadi u koje vreme pocinje koji programi da li ima neki telefon da se raspitamo posto radimo preko dana pa me interesuje dali i predvece ima nesto od ponudjenih programa da ne bih biciklom isao 8 km bez veze hvala unapred.
darko.a Odgovori
i mene je zanimalo pa sam zvao, trteba pitati Gabora .L jer on to vodi zvao sam u Park Palic medjutim tamo ne samo sto su nestrucni , nesposobni i neobavesteni vec su i vrlo neprijatni pa me je neki muski glas izvredjao i uputio na Novi Sad da se tamo raspitam !!!! bruka
Klincijada Odgovori
Organizator Klincijade je UG Mladost a sve informacije mozete dobiti na sajtu Park Palic-a http://www.park-palic.rs/sr/index/adetail/ls/34
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.