Komentara: 3
Pregleda: 2237

“Od politike do promena u lokalnoj zajednici”

25.06.2013. u 17:48h
Izvor: RTV Yueco
Turistička ponuda Subotice je nejednako predstavljena, a gradu nedostaju turistički vodiči jer ima samo troje licenciranih i preporuka je lokalnoj samoupravi da uloži sredstva u edukaciju mladih ljudi koji mogu da postanu vodiči i time poboljšaju turističku ponudu u gradu.
“Od politike do promena u lokalnoj zajednici”

Ovo je samo jedan od zaključaka istraživanja u okviru projekta “Od politike do promena u lokalnoj zajednici”, čiji su rezultati predstavljani u Gradskoj kući.

Projektom su bila obuhvaćena planska istraživanja stanja mladih, ljudske bezbednosti i zapošljavanja, čiji rezultati su bili poređeni sa planskim dokumentima, a takođe je sačinjen i spisak preporuka lokalnim zajednicama u smislu minimalnog ulaganja koje može doneti velike rezultate.

Projekat je bio realizovan u šest opština i gradova na teritoriji Vojvodine, a jedan od zaključaka jeste da Subotica u turističkom smislu može poslužiti kao primer ostalim opštinama učesnicama u projektu.

Projekat je realizovala Nevladina organizacija “Centar za podršku ženama” iz Kikinde u saradnji sa nekoliko organizacija i finansijsku podršku Fondacije za otvoreno društvo.

Izvor: RTV Yueco
Turistički potencijali grada još uvek nerazvijeni Turistički potencijali grada još uvek nerazvijeni Turistički potencijali grada još uvek nerazvijeni Turistički potencijali grada još uvek nerazvijeni Turistički potencijali grada još uvek nerazvijeni Turistički potencijali grada još uvek nerazvijeni Turistički potencijali grada još uvek nerazvijeni Turistički potencijali grada još uvek nerazvijeni
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2237
Povezane teme

Turizam Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.