Komentara: 6
Pregleda: 5681

Od petka do nedelje privremeno zatvoren za saobraćaj Y krak, petlja "Jug"

13.10.2021. u 08:30h
Izvor: Subotica.com
Zbog radova na izgradnji natputnjaka na Pačirskom putu (državni put IB-11), od 15. do 17. oktobra doći će do privremenog zatvaranja saobraćaja na obilaznici oko Subotice (Y krak), petlja jug - Kelebija.
Od petka do nedelje privremeno zatvoren za saobraćaj Y krak, petlja "Jug"

Saobraćaj će biti privremeno preusmeren kroz grad, na deonici puta Tavankut-Subotica, od kružnog toka na Somborskom putu do Zagrebačke ulice - pravac prema naselju Kelebija, odnosno pravac prema Beogradskom putu i Bačkoj Topoli (državni put IIA-100).

- Na navedenoj deonici državnog puta IB-11, na km 14+839,54 postaviće se saobraćajna signalizacija i izmeniće se režim saobraćaja na državnom putu IB-11 deonica od čvora 1102 (kružna raskrsnica Subotica - na Somborskom putu) do čvora 1103 (kružna raskrsnica Subotica - na Bačkotopolskom putu) - navode iz Vojputa, firme izvođača radova.

Radovi će trajati tri dana, počeće u petak, 15. oktobra u 8 časova, a predviđeno je da se privedu kraju u nedelju, 17. oktobra, do 18 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 6
Pregleda: 5681
Povezane teme
Y krak ipsilon krak zaobilaznica oko subotice obilaznica
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.