Komentara: 0
Pregleda: 2175

Od ove godine i treći konkursni rok za smeštaj u Studentskom centru "Subotica"

23.07.2013. u 17:47h
Izvor: RTV Yueco
Konkursni rok za brucoše koji žele da konkurišu za mesto u Studentskom centru „Subotica“ počinje 1. a trajaće do 15. septembra, nakon čega počinje konkursni rok za studente starijih godina koji će moći da podnose dokumentaciju do 30. oktobra ove godine.
Od ove godine i treći konkursni rok za smeštaj u Studentskom centru "Subotica"

Novina ove godine je što će biti otvoren i trći konkursni rok za studente na master studijama koji su ranije imali problem da konkurišu na vreme za mesto u domu.

Treći konkursni rok je odobren od strane Ministarstva na inicijativu Studentskog centra „Subotica“. Sledeće školske godine biće mesta za 800 studenata u Domu, a da bi ostvarili pravo na ovaj vid  smeštaja studentima se boduje uspeh u osnovnoj i srednjoj školi, kao i uspeh na fakultetu.

Po rečima direktora Studentskog centra „Subotica“ situacija u našem gradu je drugačija, i do sada je bila praksa da svi studenti koji konkurišu i ostvare pravo na smeštaj.

Više informacija na: http://www.scsu.org.rs/konkurs-2013-2014

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2175
Povezane teme

studentski centar subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.