Komentara: 7
Pregleda: 13145

Od 1. juna ponovo saobraća međunarodni voz od Subotice do Budimpešte

26.05.2021. u 12:53h
Izvor: Subotica.com
Međunarodni voz “Ivo Andrić“ će iz stanice Subotica za Budimpeštu Keleti polaziti u 14:02 časova, dok će iz stanice Budimpešta Keleti za Suboticu polaziti u 11.57 časova. Putnici ovih vozova presedaće u stanici Kelebija.
Od 1. juna ponovo saobraća međunarodni voz od Subotice do Budimpešte

Redovna cena vozne karte 2. razreda od Subotice do Budimpešte Keleti je 3.420 dinara. Po posebnoj ponudi „Srbija Voz“, Bačka Specijal za putovanje od Subotice do Budimpešte, putnici mogu da kupe voznu kartu 2. razreda po ceni od 12 evra, u dinarskoj protivvrednosti, navodi se u saopštenju.

Preduzeće „Srbija Voz“ je nastavilo „Prolećnu akciju“ u sklopu koje, pored važećih komercijalnih povlastica, svojim korisnicima usluge pruža dodatne benefite pri kupovini voznih karata i legitimacija.

U periodu od 31. maja do 6. juna putnici do 26 godina moći će na blagajnama da kupe legitimaciju „SRB Plus“ po promotivnoj ceni od 100 rsd. Redovna cena legitimacije je 400 rsd.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 13145
Povezane teme

polasci vozova

vozovi

red vožnje železnička stanica

red vožnje vozova

javni prevoz

železnički prevoz

saobraćanje vozova

Srbija voz

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.