Komentara: 1
Pregleda: 4704

Očitavanje vodomera

10.04.2012. u 15:59h
Izvor: RTV Yueco
Očitavanje vodomera

Od utorka, 17. aprila počinje prolećno očitavanje vodomera u domaćinstvima kod kategorije potrošača široke potrošnje, saopštili su iz JKP “Vodovod i kanalizacija”.

Ukoliko se neko od potrošača za vreme očitavanja ne bude nalazio na adresi lokacije vodomera, može sam očitati stanje i prijaviti ga u Vodovodu ili putem telefona 557-711.

Evidentirano stanje sa vodomera odnosiće se na obračun utroška vode, kao i usluge odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda za period od novembra 2011 do aprila ove godine. Cena za 1 kubik pitke vode uzevši u obzir martovsko poskupljenje iznosi 38,57 din plus PDV od 8%, odvođenje otpadnih voda 16,31 i prečišćavanje 16,50 dinara po kubnom metru vode. Potrošači koji su prešli limit mesečne potrošnje od 25 kubika vode po domaćinstvu, na osnovu Odluke Grada Subotica o merama i normativima za racionalnu prosečnu potrošnju, razliku u potrošnji plaćaju po ceni koja važi za poslovne potrošače. Takodje se obračunava i naknada za pogonsku spremnost sistema od 80 dinara (bez PDV-a od 18%) na mesečnom nivou po svakom ispostavljenom računu. Očitavanje vodomera u gradu i prigradskim MZ i naseljima će trajati do 23. aprila.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4704
Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

očitavanje vodomera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.