• Pregleda: 4582

Obuka za negovatelje

Obuka za negovatelje
Zamenik direktora Gerontološkog centra Nenad Ivanišević i direktor Otvorenog univerziteta Blažo Perović, potpisali su juče sporazum koji predviđa zajedničku realizaciju obuke za 8 lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje. Izabrana lica pohađaće obuku za negovatelja, koja će trajati dva meseca, a koju će se obavljati naizmenično u ove dve ustanove.
Predstavnici ovih ustanova navode da su sva lica koja su do sada prošla njihove obuke, dobila stalan posao u Gerontološkom centru, što je dodatni podstrek za one koji budu pohađali ovu obuku.
Izvor: RTV Yueco

povezane teme

5
Z. Odgovori
Zasto ovu obuku ne obavlja Medicinska - raspolaze svim resursima - kadrom, prostorom, opremom, iskustvom?! Zar je moguce da je OU konkurentan svemu tome?
G Odgovori
Da li ove ustanove imaju kadar i akreditaciju da vrše obuku negovatelja? Koju stručnu školsku spremu imaju predavači - pitanje je sad!
spaki Odgovori
Dao pih palac gore da je ovaj sporazum DIREKTOR Gerontološkog centra potpisao... ovako mi se čini da je to opet jeftini trik pred izbore...
nezaposlena Odgovori
" lica koja su pohadjala njihov kurs, su dobila stalan posao " DA DA !! mozda pojedinci! iz bliski izvora znam i sa sigurnoscu mogu potvrdit, da osoba koja je pohadjala obuku geronto negovateljice,vrlo uspesno je zavrsila i dobila diplomu.Nakon dva meseca pozvana na posao,uredno i odma ujavljena.E sad tu ima ogromno ALI radila je svega mesec dana!!!! jer navodno imaju viska radnika ,dobila je OTKAZ !! i opet ALI ! ako zeli moze da ostane i da VOLONTIRA! volontirala je mesec dana u nadi da ce je mozda primiti ponovo ali nista od toga ,pa je konacno na nagovor svih poznanika i prijatelja odustala! VVVAAAUUU STALAN POSAO !!!
andrea Odgovori
ovi kursevi se stalno ponavljaju da mogu da kažu koliko se puno radnika primi na mesec dva. a posle ide sve iznova pa se opet primaju radnici na kurs. i to se ponavlja godišnje više puta
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.