Komentara: 11
Pregleda: 2927
Foto

Obnovljene prostorije MZ "Makova sedmica"

14.11.2018. u 15:44h
Izvor: Subotica.com
Obnovljene prostorije MZ "Makova sedmica"

Kako bi meštani MZ „Makova sedmica“ imali pristojan prostor za okupljanje i organizovanje različitih aktivnosti, sredstvima iz gradskog budžeta obnovljene su prostorije mesne zajednice. U kompletnu rekonstrukciju objekta grad je ove i  prošle godine uložio više od osam miliona dinara.

- Pored kapitalnih investicija u oblasti saobraćaja, komunalne i sportske infrastrukture i ulaganja u obrazovne ustanove, Grad Subotica vodi računa i o prigradskim mesnim zajednicama. Tako je za obnovu prostorija MZ „Makova sedmica“ u 2017 godini izdvojio 3.7 miliona dinara, a ove godine 4.4 miliona – istakao je gradonačelnik Bogdan Laban, prilikom današnjeg obilaska obnovljenih prostorija. - Pored ovog ulaganja, u MZ „Makova sedmica“ izvršili smo, u saradnji sa pokrajinskim Fondom za kapitalna ulaganja, kompletnu rekonstrukciju kolovoza u ulici Anke Butorac u dužini od 1.500 metara. Slični projekti su u planu i u drugim mesnim zajednicama, neki su završeni a neki u fazi realizacije. Nastavićemo ovim tempom u cilju ravnomernog razvoja celog grada, da se ne razvija samo centar nego i udaljene i seoske mesne zajednice.

Obnovljene prostorije MZ "Makova sedmica"

Po rečima Mirsada Nalića, predsednika Skupštie MZ „Makova sedmica“ na objektu je zamenjena kompletna stolarija, krov, podovi, plafoni i u novom ruhu biće dostupna građanima.

- Zahvaljujem se na svim sredstvima koja su odobrena od grada, uz čiju pomoć je u ulici Ane Frank urađen cementna stabilizacija, spojena je naša mesna zajednica sa Velikim Radanovcem i tu je stavljen tucanik, iskopani su kanali za odvođenje atmosferskih voda – podseća Nalić. - Sada u 70 odsto ulica ima tucanika, znatan deo vodovodne mreže je urađen, „Telekom“ je uložio više od 20 miliona dinara kako bi građani imali telefon i internet. Ovim putem molimo da nam se odobri projktna dokumentacija za izradu kanalizacije.

Izvor: Subotica.com
Obilazak renoviranog objekta MZ "Makova sedmica" Obilazak renoviranog objekta MZ "Makova sedmica" Obilazak renoviranog objekta MZ "Makova sedmica" Obilazak renoviranog objekta MZ "Makova sedmica" Obilazak renoviranog objekta MZ "Makova sedmica" Obilazak renoviranog objekta MZ "Makova sedmica" Obilazak renoviranog objekta MZ "Makova sedmica" Obilazak renoviranog objekta MZ "Makova sedmica"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 2927
Povezane teme

makova sedmica

bogdan laban

mirsad nalić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.