Komentara: 1
Pregleda: 2999
Foto

Obnovljena stomatološka ambulanta u Hajdukovu

07.09.2021. u 14:39h
Izvor: Subotica.com
Obnovljena stomatološka ambulanta u Hajdukovu

U okviru Ambulante u Hajdukovu obnovljena je stomatološka ordinacija i zahvaljujući tome meštani ovog i okolnih naselja ponovo imaju usluge zubara.

- Grad Subotica i Dom zdravlja su uložili u ovaj objekat da bi se kompletirala zdravstvena zaštita.  Sama inicijativa  je potekla od građana koji su nam to predočili na razgovorima u Gradskoj kući. Ovo je rezultat neposredne komunikacije sa građanima i zato je to veoma važno – poručio je Srđan Samardžić, član Gradskog veća za privredu. – Dom zdravlja će u Gradu Subotici uvek imati partnera u nastojanjima da podigne nivo zdravstvene zaštite građana.

Obnovljena stomatološka ambulanta u Hajdukovu

Po rečima Ivanke Beoković, direktorke Doma zdravlja, zubna ordinacija je obnovljena uz pomoć Grada Subotice i donacijama građana.

- Ambulanta će raditi svakog dana u nedelji, ima lekarski tim, sinhronizovano kao ambulanta Opšte medicine. Ovaj ambijent upotpuniće kvalitet zdravstvene zaštite meštana Hajdukova i okoline – ističe Beoković.

Obnovljena stomatološka ambulanta u Hajdukovu

Izvor: Subotica.com
Obilazak obnovljene stomatološke ordinacije u ambulanti "Hajdukovo" Obilazak obnovljene stomatološke ordinacije u ambulanti "Hajdukovo" Obilazak obnovljene stomatološke ordinacije u ambulanti "Hajdukovo" Obilazak obnovljene stomatološke ordinacije u ambulanti "Hajdukovo" Obilazak obnovljene stomatološke ordinacije u ambulanti "Hajdukovo" Obilazak obnovljene stomatološke ordinacije u ambulanti "Hajdukovo" Obilazak obnovljene stomatološke ordinacije u ambulanti "Hajdukovo" Obilazak obnovljene stomatološke ordinacije u ambulanti "Hajdukovo"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2999
Povezane teme

srđan samardžić

ambulanta hajdukovo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.