Komentara: 19
Pregleda: 8190

Objavljene radne pozicije za zapošljavanje u Regionalnoj deponiji

26.12.2017. u 15:38h
Izvor: Subotica.com
Početak rada Regionalnog centra za upravljanje otpadom u Bikovu očekuje se u toku sledeće godine, a samim tim i zapošljavanje novih 60 radnika.
Objavljene radne pozicije za zapošljavanje u Regionalnoj deponiji

Regionalna deponija je na svom sajtu objavila spisak radnih mesta sledećih profila: stručni saradnik za pravne poslove, stručni saradnik za javne nabavke i prodaju, IT saradnik, stručni saradnik za laboratorijska ispitivanja, rukovodilac sektora za logistiku, transport i održavanje, šef odeljenja kompostilišta i deponije, šef odeljenja za logistiku i transport, šef odeljenja održavanja, električar, mehaničar, vagar, vozač kamiona sa prikolicom, vozač kamiona u okviru kompleksa, rukovalac mobilnom mehanizacijom u hali za separaciju otpada, rukovalac kompaktora i buldožera, operater na liniji za separaciju otpada i operater u kompostilištu.

- Zainteresovana lica na osnovu kratkog opisa posla i neophodnih kvalifikacija mogu da pošalju svoju biografiju kako bi se preduzeće pripremilo za angažovanje radne snage, kada se ukaže potreba za zapošljavanjem. Radi zapošljavanja novozaposlenih očekuje se saglasnost za prijem novozaposlenih od nadležnog ministarstva, te nije precizirano kada će se realizovati zapošljavanje - napominju iz Regionalne deponije.

Regionalna deponija poziva sve zainteresovane koji traže posao da, ukoliko ispunjavaju uslove za navedena radna mesta, koja će u toku sledeće godine ponuditi, dostave svoju biografiju na e-mail adresu: posao@deponija.rs, sa naznakom za koje radno mesto su zainteresovani.

Za više informacija o kratkom opisu poslova i neophodnim kvalifikacijama potrebnih radnika pogledajte na sajtu Regionalne deponije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 19
Pregleda: 8190

Povezane vesti

Povezane teme

regionalna deponija

zapošljavanje

deponija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.