• Pregleda: 6439

Objavljene radne pozicije za zapošljavanje u Regionalnoj deponiji

Početak rada Regionalnog centra za upravljanje otpadom u Bikovu očekuje se u toku sledeće godine, a samim tim i zapošljavanje novih 60 radnika.
Objavljene radne pozicije za zapošljavanje u Regionalnoj deponiji

Regionalna deponija je na svom sajtu objavila spisak radnih mesta sledećih profila: stručni saradnik za pravne poslove, stručni saradnik za javne nabavke i prodaju, IT saradnik, stručni saradnik za laboratorijska ispitivanja, rukovodilac sektora za logistiku, transport i održavanje, šef odeljenja kompostilišta i deponije, šef odeljenja za logistiku i transport, šef odeljenja održavanja, električar, mehaničar, vagar, vozač kamiona sa prikolicom, vozač kamiona u okviru kompleksa, rukovalac mobilnom mehanizacijom u hali za separaciju otpada, rukovalac kompaktora i buldožera, operater na liniji za separaciju otpada i operater u kompostilištu.

- Zainteresovana lica na osnovu kratkog opisa posla i neophodnih kvalifikacija mogu da pošalju svoju biografiju kako bi se preduzeće pripremilo za angažovanje radne snage, kada se ukaže potreba za zapošljavanjem. Radi zapošljavanja novozaposlenih očekuje se saglasnost za prijem novozaposlenih od nadležnog ministarstva, te nije precizirano kada će se realizovati zapošljavanje - napominju iz Regionalne deponije.

Regionalna deponija poziva sve zainteresovane koji traže posao da, ukoliko ispunjavaju uslove za navedena radna mesta, koja će u toku sledeće godine ponuditi, dostave svoju biografiju na e-mail adresu: , sa naznakom za koje radno mesto su zainteresovani.

Za više informacija o kratkom opisu poslova i neophodnim kvalifikacijama potrebnih radnika pogledajte na sajtu Regionalne deponije.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

19
Овца за шишање Odgovori
Нове раднике ће одредити ВРХОВНИ ЂУБРЕТАР ДРЖАВНИ са ПОДЂУБРЕТАРИМА ОПШТИНСКИМ, СУБОТИЧКИМ!
Овца за шишање
Саша, овчице смо, али оне ПРАВЕ :-)
Srbin
@ovca za šišanje
Samo me jedno interesuje,dali si sada nakon napisanog ovog komentara,bogatiji za 100€,ili misliš da si nekoga uvredio,ili pak ne misliš ništa,važno da si ti,sebi dao za pravo da pljuješ i vređaš narod,koji je birao i izabrao svoje "đubretare"kako ih ti nazivaš,i koji su za razliku od tebe i tvojih istomisljenika u većini?!Sa druge strane,dali si se ikada zapitao,koliko sa ovakvim tvojim komentarima i uvredama,upravo postižeš suprotan efekat,i nesvesno radiš upravo u korist tih "đubretara",jer narod ne voli uvrede i vređanja,i koliko možeš videti,ako možeš od silne mržnje,sto vi svi više pljujete i vređate vladajuću elitu,njima rejting od izbora do izbora sve više raste?
Vergeltung
@SRBIN
E moj Srbine....... :/
Овца за шишање
@SRBIN,
Тачку по тачку ти одговарам:
1.Нисам богатији за сто евра јер ни за кога не радим, за разлику од тебе који си "мотивисанији"
2.Не мислим да сам некога увредио, јер - не може се увредити онај који је без образа и бескрупулозан (власт), као ни онај који је изгубио свако достојанство и могућност каквог-таквог логичког расуђивања (они који такву власт гласају)
3.Нисам се запитао да ли "љутим" коментарима постижем контраефекат јер истину зборим и за разлику од политике и политичара не интересују ме гласови нерационалних, заглупљених гласача. Када се они, сада већ, не дај Боже, промене (своју свест), биће свима боље. До тада...
4. У правим демократијама (ту не мислим на Америку и сл... већ пре свега на Швајцарце, Нордијце, Канађане и сл...) странке које су код нас на власти не би биле ни у парламенту, а странке које код нас имају до пет посто, биле би владајуће
5. Да сам у праву, говори у прилог ДАНАШЊИЦА која је све само не нешто ДОБРО!
Srbin
@ovca za šišanje
Pod tačkom 2 sve si rekao,opet "pljuješ"po narodu,a što se tiče zemalja koje nabrajaš,e vidiš,da su tamo vlasti pokušale,a ne uradile,kao vlasti od 5.10.2000-2012 god,svi bi bili na doživotnim robijama,tako da upoređuješ neuporedivo?!Nikada do sada se nije desilo,makar ja nisam primetio,da su nezadovoljnici vlašću,svoj narod,komsije prijatelje,vređali brutalno,kao ovi sada nezadovoljnici,svako vam kriv,a vi sami između sebe se pojedoste i izvređaste,kao naj veći neprijatelji,i time mislite dobiti glasove građana Srbije,što bi rekao S.Milošević,malo morgen.Ato što meni spočitavaš da sam neki sns ili šta već,totalno si se za***o,ja samo mislim svojom glavom i iznosim činjenice!
Овца за шишање
@SRBIN,
Дај, не лапрдај више, ја међу својим комшијама, рођацима и пријатељима не знам никог ко је гласао ове твоје УПРОПАСТИТЕЉЕ, праве овце су из стада којем ти припадаш! Дакако, осуђујем и оне од 05,10,2000. - 2012, - да су мање крали и били поштенији, садашњи НАЈГОРИ никада не би завладали!
Овца за шишање
И, само за брата Србина, песма о његовом лидеру:

Тројан

Треба храбар бити,
треба бити смео
само то се броји.
ОН би тако хтео -
царево ново одело
јако добро му стоји!

Леп изнутра,
још лепши из вана,
рећи ћу, нека се све пуши.
Лепота од Бога му дана -
у цара Тројана
козје уши!
Srbin
@ovca za šišanje
Da te vređam neću,a što se tiče nekakvog "mog lidera",samo da ti poručim,moj lider tek dolazi,i to nakon sledećih parlamentarnih izbora,ja se iskreno nadam u martu,kao budući predsednik vlade Srbije....
Овца за шишање
@SRBIN,
Из свега изреченог, твој лидер једино може бити неко НАЈКАТАСТРОФАЛНИЈИ, катастрофалнији од већ и више него довољно катастрофалног, типа ШЕШЕЉ (не тврдим баш ОН, него нека слична багра над баграма). Кажем, а највише због тебе самог, дај, ућути, ниси баш толико глуп, али неписменост синтаксна и семантичка те прилично ГУШИ!
Srbin
@ovca za šišanje
Ipak vidim da si u pravu,da si bio,jesi,i ostaješ OVCA ZA ŠIŠANJE!
Pera Odgovori
Nadlezni da se pozabave sa prljavim gradom.Manjak kontejnera,smece svuda,narod nema volje da cisti!
kojot Odgovori
Јел морам да се учланим у неку партију да би добио посао? Или да палим после нове године негде у иностранство...
Pff
Druže moj učlani se ako možeš jer u inostranstvu nećeš slaviti božić a ni novu godinu.Tamo treba raditi. Učlani se!
miki Odgovori
Sada gledajte narode kako iz partije SNS ulecu kao padobranci iz aviona kada iskacu smesno li je smesno a narod samo neka gleda i slusa koliko smo radnika zaposlili obo ono a to je tako prazna prica za narod da vise ne znaju sta da objave,ali ajde bitno je dok su na vlasti da se desava nesto da ne bude monotono.
Sion Odgovori
Oglasi diskriminisu osobe koje ne znaju madjarski jezik.
B A H A T O
Pravo u centar.
Vergeltung Odgovori
Hehe, aj dobro, konkurs na naš način, zapošljavanje na naš način, sve to mogu da razumem, kol'ko-tol'ko, tako nam i treba..... ali zašto po uslovima konkursa vagar mora da zna mađarski??? Mislim, težina se označava brojevima, isto se pišu na svim jezicima, a sa đubretom se ne treba razgovarati pre merenja. Čak štaviše, i neko nem bi mogao da bude vagar. Stvarno, koliko hendikepiranih lica će (shodno zakonu) zaposliti ovo državno preduzeće? Ili se članstvo u SNS automatski računa kao hendikep? :)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.