Komentara: 0
Pregleda: 5694
Foto

Obeležen Dan škole u OŠ "Ivan Goran Kovačić"

22.03.2018. u 15:42h
Izvor: Subotica.com
U sredu, 21. marta, Osnovna škola „Ivan Goran Kovačić“ obeležila je Dan škole. U Svečanoj sali škole održana je priredba. Učenici škole, zajedno sa svojim nastavnicima pripremili su raznovrstan program.
Obeležen Dan škole u OŠ "Ivan Goran Kovačić"

Brojni učesnici ovom prilikom pokazali su svoje talente koje razvijaju uz podršku nastavnika kroz različite nastavne i vannastavne aktivnosti. Priredba je započela nastupom hora, a nastavila se uz nekoliko zanimljivih skečeva koji govore o temama vrlo bliskim učenicima, kao i muzičkim tačkama kojima su nas ovaj put oduševili svojim izvedbama na klaviru i harmonici.

Posebnu pažnju privukao jei horski recital učenika mađarskih odeljenja koji je izgledao i zvučao kao profesionalna glumačka trupa. U programu su učestvovali i učenici četvrtih razreda koji su priredili reviju maski. Na ovaj način imali su prilike da se druže i upoznaju sa učenicima viših razreda kojima će se pridružiti od sledeće školske godine.

Obeležen Dan škole u OŠ "Ivan Goran Kovačić"

Obeležen Dan škole u OŠ "Ivan Goran Kovačić"

Program su pratili učenici, njihovi roditelji, nastavnici, kao i brojni gosti – direktori osnovnih škola, nastavnici u penziji i drugi.

Na kraju programa svima prisutnima obratio se direktor škole, Nenad Mirkov. U svom obraćanju direktor Mirkov istakao je tradiciju škole u obrazovanju dece osnovnoškolskog uzrasta dugu 126 godina.

- Prošle školske godine naši su učenici, kao i ranije, osvojili zapažena mesta i nagrade od opštinskih do republičkih takmičenja te smo na njih veoma ponosni i ujedno smo im zahvalni jr svojim trudom i zalaganjem doprinose ugledu naše škole - rekao je Nenad Mirkov, direktor škole.

Obeležen Dan škole u OŠ "Ivan Goran Kovačić"

U skladu sa tom tradicijom, škola je pozvala Helenu Radojčin, učenicu generacije u školskoj 2015/2016. Ona je uručila zahvalnice i knjige brojnim učenicima koji su u prethodnoj školskoj godini postigli uspeh na takmičenjima iz raznih oblasti.

Izvor: Subotica.com
Svečana priredba povodom Dana škole Svečana priredba povodom Dana škole Svečana priredba povodom Dana škole Svečana priredba povodom Dana škole Svečana priredba povodom Dana škole Svečana priredba povodom Dana škole Svečana priredba povodom Dana škole Svečana priredba povodom Dana škole
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 5694
Povezane teme

Oš Ivan Goran Kovačić

nenad mirkov

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.