• Pregleda: 3572

Obeležen dan Mesne zajednice "Bajnat"

Uz prisustvo većeg broja uglednih gostiju i građana, u Mesnoj zajednici „Bajnat“ prekjuče je obeležen dan Mesne zajednice.
Obeležen dan Mesne zajednice "Bajnat"

13. februara 1964. godine, doneta je odluka o osnivanju  Mesne zajednice, što Bajnat čini jednom od najstarijih u gradu. Sredinom 20. veka Bajnat je teritorijalno zauzimao mnogo veći prostor, da bi formiranjem MZ „Prozivka“, kojoj je pripojen veliki deo, Bajnat dobio današnju teritoriju.

Komunalno kompletno uređena sa svom infrastrukturom, blizina centra grada i susedstvo sa „Prozivkom“ ovo naselje svrstava među najatraktivnije za život – istakla je Ljiljana Golubović, član Skupštine i Saveta Mesne zajednice.

Veselin Cvijetić, predsednik Saveta Mesne zajednice, izrazio je zadovoljstvo činjenicom o izuzetnoj saradnji sa građanima, koja se ogleda u organizovanju raznih akcija, druženja, zborova građana i susreta.

Na kraju, predsednik Skupštine Mesne zajednice Srećko Ćirjaković izrazio je zahvalnost i uručio zahvalnice pojedincima i preduzetnicima koji su posebno doprineli funkcionisanju lokalne zajednice.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
niko Odgovori
sta je funkcija mz kada gradska vlast ionako odlucuje o svemu ! institucija mz se vuce jos iz socijalizma tako je i sad funkcioneri po mz rade besplatno na usluzi gradjanima a oni po gradskoj uprav idobiju debelu lovu a dosli su na vlast preko ovih iz mz koji su skupljali potpise i glasove za celu partiju .Samo naivni jos iz entuzijazma rade po mz.
jozo bubnjar Odgovori
"medju najatramtivnije za zivot" ... ?? pa bajnat nije bio ateaktivan ni pre 30 godina, a kamoli sada...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.