Komentara: 2
Pregleda: 5252

Obeležen dan Mesne zajednice "Bajnat"

15.02.2017. u 10:16h
Izvor: Subotica.com
Uz prisustvo većeg broja uglednih gostiju i građana, u Mesnoj zajednici „Bajnat“ prekjuče je obeležen dan Mesne zajednice.
Obeležen dan Mesne zajednice "Bajnat"

13. februara 1964. godine, doneta je odluka o osnivanju  Mesne zajednice, što Bajnat čini jednom od najstarijih u gradu. Sredinom 20. veka Bajnat je teritorijalno zauzimao mnogo veći prostor, da bi formiranjem MZ „Prozivka“, kojoj je pripojen veliki deo, Bajnat dobio današnju teritoriju.

Komunalno kompletno uređena sa svom infrastrukturom, blizina centra grada i susedstvo sa „Prozivkom“ ovo naselje svrstava među najatraktivnije za život – istakla je Ljiljana Golubović, član Skupštine i Saveta Mesne zajednice.

Obeležen dan Mesne zajednice "Bajnat"

Veselin Cvijetić, predsednik Saveta Mesne zajednice, izrazio je zadovoljstvo činjenicom o izuzetnoj saradnji sa građanima, koja se ogleda u organizovanju raznih akcija, druženja, zborova građana i susreta.

Na kraju, predsednik Skupštine Mesne zajednice Srećko Ćirjaković izrazio je zahvalnost i uručio zahvalnice pojedincima i preduzetnicima koji su posebno doprineli funkcionisanju lokalne zajednice.

Obeležen dan Mesne zajednice "Bajnat"

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 5252
Povezane teme

bajnat

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.