Komentara: 5
Pregleda: 3088

Obeležavanje Međunarodnog dana mladih u petak na Prozivci

11.08.2021. u 12:15h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Kancelarije za mlade, Međunarodni dan mladih obeležiće se u petak, 13. avgusta, sportsko-rekreativnim i umetničkim sadržajima za mlade u parku Prozivka, od 18 do 20 časova.
Obeležavanje Međunarodnog dana mladih u petak na Prozivci

Manifestaciju će u 18 časova otvoriti fitnes programi zumba plesa, nakon čega će Plesni studio "Boombox" prezentovati moderne, ulične stilove plesa, a "AKA fitness" i aerobik karate. 

Članovi Književnog kluba Fondacije "Danilo Kiš" će organizovati kreativno pisanje, dok će članice kluba kazivati svoju autorsku poeziju.

Obeležavanje Međunarodnog dana mladih u petak na ProzivciObeležavanje Međunarodnog dana mladih u petak na Prozivci

Učešće će ove godine imati i Klub američkog fudbala "Gorillas Subotica", koji će najmlađima predstaviti ovaj sport, pun preokreta i adrenalina.

Sve vreme trajanja manifestacije, volonteri Crvenog krsta Subotice će prikazivati vežbe za pružanje prve pomoći, dok će na štandu Zavoda za javno zdravlje Subotica mladima biti omogućeno da izmere indeks telesne mase i odrede kompoziciju mišićne mase i masnog tkiva na vagi, kao i da na smokilajzeru izmere koncentraciju ugljen monoksida u izdahnutom vazduhu.

Obeležavanje Međunarodnog dana mladih u petak na ProzivciTakođe, pod ovogodišnjim geslom "Transformacija prehrambenih sistema: inovacije mladih za ljudsko i planetarno zdravlje", promovisaće se pravilna ishrana, redovna fizička aktivnost, nekorišćenje psihoaktivnih supstanci i odgovorno seksualno ponašanje kao dobar izbor za kvalitet života. Deliće se i prigodan zdravstveno-edukativni materijal i mladi će moći da porazgovaraju i dobiju savete lekara Zavoda za javno zdravlje Subotica o svim važnim aspektima svoga zdravlja.

Obeležavanje Međunarodnog dana mladih u petak na Prozivci

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3088

Povezana vest

Povezane teme

međunarodni dan mladih

kancelarija za mlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.