Komentara: 23
Pregleda: 4741

Obavezno priključenje na kanalizacionu mrežu na Paliću

10.03.2021. u 13:46h
Izvor: Subotica.com
Vlasnici svih objekata izgrađenih u delovima naselja Palić u kojima postoji javna kanalizacija, dužni su da se u roku od šest meseci priključe na postojeći kanalizacioni vod, bez obzira na to kako se snabdevaju vodom, saopštilo je JKP "Vodovod i kanalizacija".
Obavezno priključenje na kanalizacionu mrežu na Paliću

Da bi se priključili na kanalizacioni vod, potrebno je da podnesu zahtev za priključenje na šalterima preduzeća br. 4, 5 ili 6, a takođe samostalno snose i troškove priključenja.

- Uslov je da je objekat građen sa građevinskom dozvolom, odnosno da je legalizovan ili ozakonjen i da je upisan u katastar nepokretnosti, a nalazi se na delu ulice ili se graniči sa ulicom u kojoj je izgrađena ulična kanalizaciona mreža, u skladu sa izdatim uslovima - navode iz JKP "Vodovod i kanalizacija".

Obavezno priključenje na kanalizacionu mrežu na PalićuObavezno priključenje na kanalizacionu mrežu na PalićuUkoliko vlasnici objekata ne postupe po ovom obaveštenju u predviđenom roku, iz nadležnog preduzeća poručuju da su dužni da o tome dostave informaciju Sekretarijatu za inspekcijsko-nadzorne poslove.

- Obaveštenje iste sadržine biće poslato poštom svim vlasnicima objekata pojedinačno, a ukoliko vlasnik objekta obaveštenje ne primi lično, smatraće se obaveštenim objavljivanjem ovog obaveštenja putem sredstava javnog informisanja - poručuju iz JKP "Vodovod i kanalizacija".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 23
Pregleda: 4741

Povezana vest

Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

kanalizacija na paliću

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

priključenje na kanalizacionu mrežu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.