Komentara: 2
Pregleda: 3433

NSPRV: "Ne vredi odluka Osnovnog suda?"

23.03.2012. u 14:16h
Izvor: RTV Yueco
NSPRV: "Ne vredi odluka Osnovnog suda?"
Osnovni sud u Subotici doneo je presudnu odluku u korist članova Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Vojvodine iz OŠ “Sveti Sava” kojom je potvrđeno da umanjena isplata putnih troškova nije u skladu sa odredbama Zakona o radu.
Prema rečima predsednice NSPRV u Subotici Jelene Zejak, nažalost ni nakon sudske presude niko iz gradske uprave u Subotici nije pozvao predstavnike njihovog sindikata na bilo kakav dogovor, već je sazvan aktiv direktora subotičkih škola gde su glavna tačka dnevnog reda bili putni troškovi. Između ostalog, prema rečima Jelene Zejak, mogla se čuti i izjava koja ne odgovara istini, a to je da NSPRV nije bio reprezentativan u vreme donošenja spornog sporazuma, da će se ukinuti nadoknada putnih troškova u novčanom iznosu, i da će se koristiti samo mesečne karte, kao i da će OŠ “Sveti Sava” podneti žalbu Apelacionom sudu.
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 3433
Povezane teme

nezavisni sindikat prosvetnih radnika

OŠ Sveti Sava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.