• Pregleda: 3039

NSPRV: "Ne vredi odluka Osnovnog suda?"

NSPRV: "Ne vredi odluka Osnovnog suda?"
Osnovni sud u Subotici doneo je presudnu odluku u korist članova Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Vojvodine iz OŠ “Sveti Sava” kojom je potvrđeno da umanjena isplata putnih troškova nije u skladu sa odredbama Zakona o radu.
Prema rečima predsednice NSPRV u Subotici Jelene Zejak, nažalost ni nakon sudske presude niko iz gradske uprave u Subotici nije pozvao predstavnike njihovog sindikata na bilo kakav dogovor, već je sazvan aktiv direktora subotičkih škola gde su glavna tačka dnevnog reda bili putni troškovi. Između ostalog, prema rečima Jelene Zejak, mogla se čuti i izjava koja ne odgovara istini, a to je da NSPRV nije bio reprezentativan u vreme donošenja spornog sporazuma, da će se ukinuti nadoknada putnih troškova u novčanom iznosu, i da će se koristiti samo mesečne karte, kao i da će OŠ “Sveti Sava” podneti žalbu Apelacionom sudu.
Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
Dusan Odgovori
OS "Sveti Sava" prosvetno dno dna-zivi primer kako izgledaju drzavne skole u SAD. Sad jezerce prave,samo da bi aktuelno rukovodstvo *** cenzurisano *** kroz tu "investiciju" imalo priliku da pozajmi nesto para....na neodredjeni period.
Propali đak Odgovori
Zašto nekažete ko konkretno? Da šivfra nije Brada i Crvenkapa?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.