Komentara: 9
Pregleda: 2414

Novogodišnji prijem za predstavnike medija

29.12.2014. u 17:06h
Izvor: RTV City
Gradonačelnik Jene Maglai danas je u gradskom press centru priredio svečani novogodišnji prijem za predstavnike svih subotičkih medija, i u jednom neformalnom ambijentu i opuštenoj atmosferi, sumirana je protekla 2014. godina kada je u pitanju saradnja predstavnika medija i lokalne samouprave.
Novogodišnji prijem za predstavnike medija

Gradonačelnik se u društvu predsednika Skupštine grada Ilije Maravića zahvalio novinarima subotičkih redakcija na krajnje fer i profesionalnom izveštavanju o radu lokalne samouprave, a samim tim i pravovremenim i tačnim informisanjem građana našeg grada o najvažnijim informacijama.

Izrazili su nadu da će i naredna 2015. godina biti ista u tom pogledu, ističući, da će rad lokalne samouprave biti mnogo transparentniji.

Izvor: RTV City
Novogodišnji prijem za novinare Novogodišnji prijem za novinare Novogodišnji prijem za novinare Novogodišnji prijem za novinare Novogodišnji prijem za novinare Novogodišnji prijem za novinare Novogodišnji prijem za novinare Novogodišnji prijem za novinare
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 2414
Povezane teme

jene maglai

ilija maravić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.