• Pregleda: 2003

Novogodišnji prijem za predstavnike medija

Gradonačelnik Jene Maglai danas je u gradskom press centru priredio svečani novogodišnji prijem za predstavnike svih subotičkih medija, i u jednom neformalnom ambijentu i opuštenoj atmosferi, sumirana je protekla 2014. godina kada je u pitanju saradnja predstavnika medija i lokalne samouprave.
Novogodišnji prijem za predstavnike medija

Gradonačelnik se u društvu predsednika Skupštine grada Ilije Maravića zahvalio novinarima subotičkih redakcija na krajnje fer i profesionalnom izveštavanju o radu lokalne samouprave, a samim tim i pravovremenim i tačnim informisanjem građana našeg grada o najvažnijim informacijama.

Izrazili su nadu da će i naredna 2015. godina biti ista u tom pogledu, ističući, da će rad lokalne samouprave biti mnogo transparentniji.

Izvor: RTV City

povezane teme

9
Vesko Odgovori
U istom stroju i na istom zadatku. Treba da vas hvale svi mediji, da ste najbolja lokalna vlast,
a prije vas, nista nije vljalo.
Milan024 Odgovori
A kad je prijem za mlađe fakultetski obrazovane ljude, koji su bez posla najmanje godinu dana???????
Sojic Odgovori
Jede se, pije se, ima se, moze se!!!
ffilozoff Odgovori
Mediji SRAM Vas bilo da suradjujete sa ovima, koji su nas doveli do toga da je pun grad promrzlih gradjana SUBOTICE,pred kontejnerima,bez posla,a oni malo sposobniji su OTISLI odavle!!!
Profesor Odgovori
Dobro kažete, prijem za predstavnike medija, zapisničare, delegate, a ne novinare. Čast izuzecima, ali ovo što je ostalo po nazovi novinama i elektronskim medijima su nepismeni, neobrazovani i veoma, veoma poslušni, šta god, ali ne novinari. Petaci bi bolje napisali diktat od njih. No, kakva nam je država, takvi su nam mediji i sve ostalo... Umesto rokovnika, na prijemu bi bilo bolje da su delili Gramatiku i Pravopis srpskog (dakako i hrvatskog i mađarskog) jezika.
Daddy Odgovori
Hocemo Ffilozoffa i Veska za gradonacelnike!!!

[*...*]
Daddy Odgovori
Veoma, veoma poslusni, ta to su medju novinarima NAJGORI!!!
stormwatch Odgovori
SRAMOTA ZIVA!

Ostali veci gradovi u Srbiji se jos i kako tako grade, a u okruzenju se gradi li gradi, obnavlja i sredjuje i pored "krize" koja se odlicno prodaje gradjanima Srbije, a posebno naivnim gradjanima Subotice, i to samo zbog nesposobnosti vrhushke. iMagla (TM) u vezi projekata u Subotici izjavljuje da ce 50 ljudi u gradskoj upravi da dobije otkaz, i to je vrhunac sposobnosti gradonacelnika u 2015 i njegovih projekata, gradonacelnik rodjen u selu, paradox Subotice. Smesno i UZASNO!
Daddy Odgovori
@stormwatch
"""SRAMOTA ZIVA!""

Nema sramote! Mi smo Pozoriste u Kuci!

I van kuce!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.