Komentara: 2
Pregleda: 2311

Novogodišnji paketići podeljeni deci korisnika Narodne kuhinje

28.12.2017. u 14:50h
Izvor: Subotica.com
Za oko 200 dece koja se hrane u Narodnoj kuhinji, Crveni krst Subotica je i ove godine obezbedio slatke novogodišnje paketiće, kako bi im ulepšali predstojeće praznike.
Novogodišnji paketići podeljeni deci korisnika Narodne kuhinje

Ovo je četvrta godina kako Crveni krst Subotica, uz pomoć donacija, priprema i deli novogodišnje paketiće za decu koja se hrane u Narodnoj kuhinji. U protekla dva dana, paketići su podeljeni u sve 33 mesne zajednice, u kojima funkcioniše Narodna kuhinja na teritoriji našeg grada.

- Trudili smo se da obuhvatimo svu decu, uzrasta od dve do 14 godina, a gledali smo da im paketiće podelimo bliže Novoj godini, a između dva Božića, kako bismo obuhvatili i jedne i druge praznike. Paketići su ispunjeni onime čemu se deca najviše obraduju, a to su slatkiši i grickalice - kaže Miodrag Varo, saradnik Crvenog krsta Subotica.

Kako Narodna kuhinja tokom predstojećih praznika, 1. i 2. januara, neće biti na raspolaganju korisnicima, Varo istiće da će svima biti obezbeđeni obroci u vreme neradnih dana.

- Tokom današnjeg i sutrašnjeg dana, naši volonteri će uz topli obrok korisnicima Narodne kuhinje razdeliti i konzerve sa gotovim jelima za predstojeće neradne dane. Nekoliko nedelja u nazad, Fidelinka prati naše ručkove sa dodatnim pecivima, te ako budemo imali toga ili voća, i to ćemo razdeliti, tako da niko od naših korisnika neće ostati bez obroka - naglasio je Varo.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2311
Povezane teme

novogodišnji paketići

crveni krst subotica

miodrag varo

dodela paketića

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.