Komentara: 0
Pregleda: 2224

Novogodišnji koncert Subotičke filharmonije

15.12.2023. u 08:30h
Izvor: Subotica.com
Subotička filharmonija održaće u ponedeljak, 18. decembra praznični koncert u Velikoj većnici Gradske kuće. Koncert će početi u 19.30 časova, a ulaznice se, po ceni od 1000 dinara, mogu kupiti u poslastičarnici "Blaha Lujza" i na licu mesta.
Novogodišnji koncert Subotičke filharmonije

Održavanje ovog koncerta ima tradiciju dugu 115 godina, a kako bi se približili publici, i za svačiji ukus ponudili po nešto, organizatori ove godine najavljuju izvesne novine. 

 - Ove godine pripremili smo jako interesanstan, "šaren" program za našu publiku. Na proramu će se naći valcera, filmske muzike i nekih sadašnjih pop odnosno rok stvari za orkestar. Solista će biti nač čuveni cimbalista, istaknuti umetnik, Kurina Mihael, sa kojim smo se već predstavili našoj publici - objašnjava Žiga Pal, direktor Subotičke filharmonije. 

Novogodišnji koncert Subotičke filharmonijeJoš jedna novina kada je u pitanju orkestar Subotičke filharmonije, jeste podmlađen sastav. 

 - Ono što je izuzetno važno, zvali smo i nove članove u orkestar, i on će u ovom sastavu biti dosta mlađi. Dosta studenata i mladih ljudi odazvalo se, i oni će dalje da nose našu tradiciju - zaključuje Pal.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 meseca i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 2224
Povezane teme

koncert gradska kuća

velika većnica

Subotička filharmonija

novogodišnji koncert

žiga pal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.