Komentara: 4
Pregleda: 5806

Novogodišnja noć uz „Ex-Yu bend“ i „Ravnicu“

20.12.2011. u 14:52h
Izvor: SuMedija
Novogodišnja noć uz „Ex-Yu bend“ i „Ravnicu“

Doček Nove godine biće i ove godine organizovan na Trgu slobode, a Subotičane i ostale goste će zabavljati „Ex-Yu“ bend, koji je poznat po svojim interpretacijama popularne domaće muzike 80-ih i 90-ih godina prošlog veka, i tamburaški ansabl „Ravnica“. Program počinje u 22 časa i 30 minuta, nastupom „Ex-Yu benda“, u ponoć je predviđen spektakularni sedmominutni vatromet, a potom će do kraja programa, odnosno do jedan čas i 30 minuta, svirati „Ravnica“.

- Program za sve posetioce je apsolutno besplatan, a sa zakupcima tezgi na „Winter festu“ koji se održava u neposrednoj blizini, dogovoreno je da oni budu nadležni za prodaju hrane i pića. Cene pljeskavica i kobasica, prema ugovoru koji je grad potpisao sa njima, neće smeti da budu skuplje od 150 dinara, a pića od 100 dinara. Veliki akcenat biće na bezbednosti, pa će ceo prostor biti ograđen i radnici obezbeđenja će oduzimati staklenu ambalažu i petarde. Za organizaciju dočeka Nove godine lokalna samouprava izdvojila je 1,5 miliona dinara – rekao je Toni Bedalov, koordinator programa.

Marko Žigmanović iz „Ex-Yu benda“ obećao je Subotičanima dobar provod uz domaću pop i rok muziku 80-ih i 90-ih, ali i specijalno iznenađenje o kojem nije želeo unapred da govori, dok je Miroslav Kujundžić iz „Ravnice“ obećao vesele domaće i strane hitove u tamburaškom aranžmanu.

- Nastojaćemo da održimo veselo raspoloženje nakon „Ex-Yu benda“ i vatrometa – naglasio je Miroslav Kujundžić.

Ukoliko se još niste odlučili gde ćete dočekati Novogodišnju noć, pogledajte ponude subotičkih kafe klubova i restorana koje smo vam spremili:
Ponude za Doček Nove 2012. godine u Subotici

Nova godina Subotica - Doček Nove 2012. godine u Subotici

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 5806
Povezane teme

gradski trg

tamburaški orkestar ravnica

doček nove godine

Ex-Yu bend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.