Komentara: 20
Pregleda: 7244

Novi sportski tereni na Prozivki i u MZ "Peščara"

17.07.2013. u 13:54h
Mesne zajednice "Prozivka" i "Peščara" od juče su bogatije za dva terena, i to jedan košarkaški i jedan fudbalski. Uskoro i dva nova teniska terena.
Novi sportski tereni na Prozivki i u MZ "Peščara"

U prisustvu najmlađih sugrađana i predstavnika lokalne samouprave, poznati košarkaš Crvene zvezde Igor Rakočević, kao promoter ove kampanje, svečano je otvorio novi košarkaški teren na Prozivci. Teren je rekontruisan uspešnom saradnjom Gradskog resora za sport i kompanija Karlsberg - Sinalco. Zamenjene su koš table, stavljeni novi obruči i ofarban teren.

Nešto kasnije Nemanja Simović, član gradskog veća za sport obišao je i novoizgrađeni fudbalski teren u mesnoj zajednici "Peščara". Prema njegovim rečima uskoro će biti uređena i dva nova terena za tenis.

Na terenu na Prozivki organizovano je takmičenje u šutiranju trojki na kojem je pobedio Aleksa Čanak koji je ubacio šest trojki, što je ujedno i najbolji rezultat na svim terenima u Srbiji gde je kompanija Sinalco održala ovakvo takmičenje.

Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 7244

Povezana vest

Povezane teme

prozivka

sportski teren

mz peščara

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.