Komentara: 0
Pregleda: 3499

Novi smer na Građevinskom fakultetu - Stambeno projektovanje

06.06.2013. u 19:12h
Izvor: RTV Yueco
Građevinski fakultet ove godine ima 144 slobodnih mesta za buduće brucoše od čega je 120 na teret budžeta dok je ostatak program samofinansiranja.
Novi smer na Građevinskom fakultetu - Stambeno projektovanje

Ono što se razlikuje od prethodnih godina studenti će ove godine polagati jedan prijemni ispit za sve smerove, dok će se tek na drugoj ili trećoj godini opredeliti za smer. Građevinski fakultet nudi više smerova kao što su konstrukcije, hidrotehnički smer, saobraćajnice i jedan novi smer, a to je stambeno projektovanje. Prijave za prijemne ispite su 26. 27. i 28. juna.

Boris Bukvić je na četvrtoj godini na smeru konstrukcije i materijali. Boris kaže da fakultet raspolaže sa veoma kvalitetnim nastavnim kadrom od kojih je i on, ali i njegove kolege naučio mnogo toga. Osim toga studenti imaju veliki broj vannastavnih aktivnosti gde su takođe zabeležili zapažene rezultate.

Školarine su na Građevisnkom fakultetu ostale iste kao i prošle godine, a osim 3 osnovna smera od ove godine ostvara se i novi smer, stambeno projektovanje, što je neka mešavina arhitekture i građevine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3499

Povezana vest

Povezane teme

građevinski fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.