Komentara: 0
Pregleda: 3924

Novi plesni par u Klizačkom klubu "Spartak"

18.01.2013. u 10:30h
Novi plesni par u Klizačkom klubu "Spartak"

Perspektivni plesni par u umetničkom klizanju Demid Rokachev i Kate-Louise Bagnall su novi članovi klizačkog kluba "Spartak" iz Subotice. Zahvaljujući Sari Seitz koja ih je prezentovala subotičkom klubu, predsednik subotičkog klizačkog kluba Jovan Rogić potpisao je ugovor na tri godine sa Demidom i Kate-Louise.

Ovaj mladi par već tri meseca zajedno trenira u Lionu-Francuska, kod poznatog trenera Muriel Boucher-Zazoui i odlučili su da potpišu ugovor sa subotičkim klubom. Nihov cilj je da kližu za Srbiju na velikim takmičenjima i time doprinesu razvoju ove grane umetničkog klizanja (ICE DANCE) u Srbiji, koja trenutno nema takmičara u ovoj kategoriji.

Mali broj ljudi koji se našao na Gradskom klizalištu u sredu u 15h , kada je termin treninga klizača Spartaka mogao je da uživa u njihovom plesu. Nažalost loše stanje leda i velika količina vode na ledenoj ploči posle kiše onemogućila ih je da pokažu i one najatraktivnije elemente iz svoga sastava. Nadamo se da ćemo nakon obećanja Grada da će Gradsko klizalište biti pokriveno ovog proleća, moći zaista da uživamo u njihovom programu, kao i u programu naših mladih takmičara.

Novi plesni par u Klizačkom klubu "Spartak"

Demid Rokačev je Rus rođen 1991.godine u Rostov-na-Donu, zadnje dve godine je nastupao za Švajcarsku sa partnerkom Victoriom Bausback, sa kojom je 2011. i 2012.godine bio juniorski državni prvak Švajcarske i bio 25 na Svetskom juniorskom Prvenstvu.

Njegova nova plesna partnerka je osamnaestogodišnja Britanka Kate-Louise Bagnall, koja je bila deo sinhronog klizačkog tima koji 2006. i 2007.godine osvojio Prvenstvo Britanije u sinhronom klizanju i učestvovao na Evropskom prvenstvu u Moskvi. Klizala je 5 godina u paru sa Roy Shanahan-om i sa njim osvojila 2.mesto na na nacionalnom Britanskom prvenstvu za juniore u plesnim parovima.

Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3924
Povezane teme

klizački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.