Komentara: 1
Pregleda: 2637

Novi odeljak - "Istraživanje"

09.07.2012. u 20:38h
Novi odeljak - "Istraživanje"

Pokrenuli smo novi odeljak pod nazivom "Istraživanje" čija je osnovna namena da koristeći snagu ovog medija, kao ubedljivo najposećenijeg subotičkog Internet sajta, prikupimo podatake koji će nam na prikladnom uzorku uz adekvatnu obradu ukazati na neke činjenice, mišljenja i stavove naših posetilaca i sugrađana. 

Nakon obrade podataka sva istraživanja koja su predviđena za javnost biće objavljena u okviru ovog odeljka.

Ko su posetioci našeg sajta i šta prate, šta im se sviđa a šta bi menjali?

Kroz prvo istraživanje želeli bismo da upoznamo malo detaljnije naše posetioce, da utvrdimo koliko imaju godina, kojeg su pola, odakle nas prate, kakvi su korisnici Interneta, koliko dugo koriste isti, da li imaju svoj računar... dvadesetak pitanja koje će posetiocu oduzeti do 5 minuta vremena a nama će mnogo pomoći da ovaj sajt učinimo još više po vašoj meri - svaki komentar i kritika je naša prilika da sagledamo sajt iz vaše perspektive i da napredujemo u daljem razvoju.

Veoma bi nam značilo da što više posetilaca učestvuje, kako na ovu tako i svaku sledeću, i time ćemo biti u prilici da dobijemo veći uzorak i bolje povratne informacije. Anketa je apsolutno anonimna. 

Ukoliko želite da učestvujete u prvom istraživanju, kliknite na link
http://www.subotica.com/istrazivanje/posetioci-sajta-wwwsuboticacom.html
Jedno istraživanje je moguće popuniti samo jedanput.

Unapred hvala na učestvovanju!

Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2637
Povezane teme

istraživanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.