Komentara: 1
Pregleda: 1981

Novi humanitarni koncert za prikupljanje pomoći Norbertu Horvatu

24.07.2012. u 21:46h
Izvor: RTV Yueco
Organizacija Electe organizuje Klavirsko veče pijanista iz Hrvatske koje će se održati 26. jula 2012. godine u Velikoj većnici Gradske kuće sa početkom u 20 časova.
Novi humanitarni koncert za prikupljanje pomoći Norbertu Horvatu

Nastupaju pijanisti Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu: Bojan Bobić, Una Smrekar, Nikola Kos i Krešimir Starčević. Oni će na koncertu izvoditi klavirska dela Šopena, Mendelsona, Debisija i Buzonija. Specijalan gost koncerta biće Norbert Horvat – klavir. Ulaz na koncert je slobodan, a biće prikupljani dobrovoljni prilozi za operaciju upravo Norberta Horvata.

Norbertu Horvatu dvanaestogodišnjem učeniku Osnovne škole “10. oktobar” iz Subotice potrebna je operacija ugradnje implatanata kako njegov kičmeni stub ne bi pukao. Operaciju je moguće izvesti u Pečuju, a za nju je neophodno obezbediti 12.000 evra. Stoga njegova porodica i prijatelji mole sve dobre ljude za pomoć.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1981
Povezane teme

humanitarni koncert

norbert horvat

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.