Komentara: 6
Pregleda: 7149

Nove prostorije Turističke agencije

23.03.2012. u 15:06h
Izvor: RTV Yueco
Nove prostorije Turističke agencije

Turistička agencija Subotica-trans, istoimenog javnog preduzeća, dobila je nove prostorije, zahvaljujući lokalnoj samoupravi koja im je to omogućila. Prostorije se nalaze na mnogo frekventnijem mestu sa enterijerom koji odgovara zahtevima savremenog turiste. Prema rečima čelnika gradske uprave ovo je mala pomoć JP Subotica trans, koje i pored teškog poslovanja na razne načine pomaže gradu, dok u ovom preduzeću navode da je ovo samo jedan od strateških pravaca u prevazilaženju krize.

U vreme naftne krize preduzeća kao što su JP Subotica-trans, kojima je nafta primarni proizvod koji koriste, veoma teško posluju. Pre tri godine u preduzeću su zacrtani određeni strateški pravci, a jedan od njih je upravo i turistička agencija.

Subotica-trans je i pored neftne krize često pomagalo lokalnoj samoupravi, sportskim klubovima i kulturnim institucijama. Još jedan od strateških planova bila je mnogo bolja saradnja sa lokalnom samoupravom, što je grad prepoznao u više navrata.

Ponuda turističe agencije ostaje ista, stim da se dodaju određene novine, odnosno nove turističke destinacije.

Prošle godine više od 600 putnika putovalo je preko ove turističke agencije, tokom letnje sezone, dok je na godišnjem nivou taj broj prešao 1000. Prelaskom u nove prostorije turistička agencija Subotica-trans omogućila je svim sugrađanima starijim od 65 godina 10 odsto popusta na sve aranžmane.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 dana
Komentara: 6
Pregleda: 7149
Povezane teme

Suboticatrans

turistička agencija suboticatrans

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.