Komentara: 0
Pregleda: 1494

Nove predstave ne izostaju u Dečjem pozorištu

10.06.2009. u 22:21h
Izvor: RTV Yueco
<p>Glumci dečijeg pozori&scaron;ta i ako nemaju uslove za rad,predstave za najmlađe ne izostaju.Na konferenciji za novinare između ostalog govorilo se o dve predstave odnosno o premijerama na srpskom i mađarskom jeziku.</p>
Nove predstave ne izostaju u Dečjem pozorištu

Glumica dečijeg pozorišta Vereš Imelda sa predstavom Čipkasta Priča bila je na dečijem festivalu u Slovačkoj.Po njenim rečima srećna je što je mogla da prisustvuje na jednom ovakvom festivalu,jer predstava nije klasičnog tipa,jer učestvuju samo deca koja na svoj način osećaju predstavu.

Kada je u pitanju nova premijera,reč je o predstavi Džems I Džinovska breskva na srpskom I mađarskom jeziku.Predstva govori o dečaku koji je bio maltretiran od strane svojih tetaka,jer je kao mali izgubio roditelje.Predstva na mađarskom jeziku igra se u ponedeljak 15. juna od 18. časova u pozorištu Kostalanji Deže a na srpskom 17.juna u isto vreme I takođe u pozorištu Kostolanji Deže.

Što se tiče same sezone,ona jeste bila teška .Uslovi nisu primereni jer adaptacija traje tri godine.Glumci su ogorčeni,ali nadaju se da će početak nove sezone doneti I bolje uslove.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1494
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.