Komentara: 1
Pregleda: 2014

Novčana pomoć za decu palih boraca

24.11.2014. u 14:48h
Izvor: Subotica.com
U subotu 22.11.2014. u 12:30 časova u prostorji udruženja u „Novoj opštini“ dodeljivana je novčana pomoć deci palih boraca koja je obezbeđena od sredstava Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju. Pomoć je primilo ukupno 9 dece palih boraca koji žive na teritoriji grada Subotice, a iznos pomoći je bio 7778 dinara.
Novčana pomoć za decu palih boraca

Udruženje je pored sredstava koja su bila namenjena deci palih boraca putem programa kojim je konkurisala kod Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju dobilo i sredstva za štampanje brošura o pravima ratnih vojnih invalida i članova porodice palih boraca.

Štampanje brošura će biti gotovo u narednih nekoliko dana tako da će svi oni koji žele da preuzmu svoj primerak moći to da urade od 01.12.2014 god. u kancelariji za Boračko invalidska pitanja u Gradskoj kući na drugom spratu ( soba 222/1). Sastavni deo brošure o pravima RVI i ČPPB će biti i  Zakon o osnovnim pravima boraca,vojnih invalida i porodica palih boraca, Zakon o pravima boraca vojnih invalida i članova njihovih porodica i Pravilnik o utvrđivanju procenta vojnog invaliditeta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2014
Povezane teme

udruženje ratnih i mirnodopskih invalida

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.