Komentara: 16
Pregleda: 7810

Nova "SuBus" android aplikacija prikazuje dolaske i polaske autobusa u realnom vremenu

04.11.2020. u 12:57h
Izvor: Subotica.com
Nova "SuBus" android aplikacija prikazuje dolaske i polaske autobusa u realnom vremenu

Gradsko preduzeće za transport putnika "Subotica-trans" izbacilo je novu verziju "SuBus" aplikacije za mobilne telefone na android platformi. Kako navode u preduzeću nova aplikacija pruža korisnicima javnog prevoza u Subotici mogućnost dobijanja informacije o vremenu dolaska autobusa na autobusko stajalište u realnom vremenu.

- Aplikacija omogućava prikazivanje rute svih gradskih, prigradskih, međumesnih i međunarodnih linija sa očekivanim prolaznim vremenima po autobuskim stajalištima - objašnjavaju iz JP "Subotica-trans". - Softversko rešenje za pametne telefone takođe omogućava da putnici u realnom vremenu prate red vožnje i postavljanje na polazni peron kako prigradskih, međumesnih i međunarodnih polazaka subotičkog prevoznika, tako i međumesnih i međunarodnih polazaka drugih prevoznika koji imaju registrovane linije od glavne autobuske stanice u Subotici.

Novu "SuBus" aplikacija može se besplatno preuzeti sa Google play prodavnice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 16
Pregleda: 7810
Povezane teme

SuBus

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.