Komentara: 1
Pregleda: 2605

Nova stranka u Subotici

20.02.2009. u 18:11h
Izvor: RTV Yueco
<p>U Subotici je održana osnivačka skup&scaron;tina Agrarne stranke Vojvodine. Njihov cilj je pobolj&scaron;anje položaja poljoprivrednika i re&scaron;avanje njihovih problema u svakodnevnoj proizvodnji.</p>
Nova stranka u Subotici

U Amfiteatru Otvorenog univerziteta bili su prisutni poljoprivrednici iz 16 gradova i opština Vojvodine.

U inicijativnom odboru stranke, čiji je predsednik Blaško Kopilović, smatraju da će oni predstavljati nastavak zajedničkog koncepta ranijih udruženja i pokreta od kojih neka i danas igraju značajnu ulogu radi zajedničkog cilja. Borba za bolji položaj poljoprivrede, njen razvoj i napredak, bolji tretman poljoprivrednih proizvođača proklamovani su ciljevi Agrarne stranke Vojvodine.

Nakon osnivačke Skupštine, stranka će graditi internu infrastrukturu tj. Osnivati odbore i privlačiti članove. Kako se moglo čuti na skupu, ukoliko u jednoj trećini vojvođanskih opština budu osnovani odbori – stranka će biti uspešna.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2605
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.