Komentara: 1
Pregleda: 6058

Nova pojačanja u FK "Spartak Zlatibor voda"

11.07.2012. u 10:42h
Izvor: RTV Yueco
Nova pojačanja u FK "Spartak Zlatibor voda"

FK "Spartak Zlatibor voda" danas je zvanično predstavio nova pojačanja za predstojeću sezonu.Jedan od najiskusnijih igrača u redovima subotičkog superligaša Vidak Bratić odlučio je da još jednu sezonu provede u Subotici.Bratić je produžio ugovor na godinu dana posle čega je najavio da mu je ovo i definitivno poslednja sezona u Super ligi.

"Plavim golubovima" pridružio se Slobodan Novaković nekadašnji vezni igrač Vojvodine koji je potpisao ugovor na dve godine.Novaković je već stavljen na raspolaganje šefu Milinkoviću i do sada je odradio dva treninga.Karijeru je započeo u Novom Sadu kasnije je igrao za Hajduk iz Kule i Vojvodinu.

Borko Veselinović i Miljan Ljubenović koji su takođe danas zvanično predstavljeni priključeni su Spartaku od samog početka priprema.Veselinović, nekadašnji napadač Partizana, Oblilića, Dalijena i Inčona, sa subotičkim superligašem potpisao ugovor na dve godine dok je Miljan Ljubenović, koji igra na poziciji centralnog veznog, potpisao trogodišnji stipendijski ugovor.

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode danas će odigrati prvu prijateljsku takmicu protiv Bačke Topole u Topoli od 18 časova.

Nova pojačanja u FK "Spartak Zlatibor voda"

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 6058
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

vidak bratić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.