Komentara: 3
Pregleda: 3314

Nova pobeda fudbalerki Spartaka protiv LASK Crvene zvezde (0:2)

13.10.2013. u 00:59h
Izvor: Subotica.com
Za kratko vreme po drugi put u novoj sezoni sastale su se ekipe ŽFK "Spartak" i ŽFK "LASK Crvena zvezda" i po drugi put Subotičanke su bile bolje. Današnji meč igran je u Beogradu, a "golubice" su pobedile rezultatom 0:2.
Nova pobeda fudbalerki Spartaka protiv LASK Crvene zvezde (0:2)

Poslednji susret ove dve ekipe bio je pre nešto više od mesec dana u odloženom meču 1. kola Super lige Srbije, a Subotičanke su bile domaćin i pobedile sa 4:0. Posle serija ubedljivih pobeda, a onda i poraza u Evropi, pobeda nad jednim od favorita za osvajanje šampionske titule dobro je došla za vraćanje poljuljanog samopouzdanja.

Današnji meč (8. kolo Super lige za žene) bio je prilično neizvesan i odlučen je praktično u poslednjoj četvrtini meča golovima M. Nikolić ('73) i N’Rehy Tia ('77). Putovanje u Beograd dobrodošlo je ekipi da se dodatno uigra i pripremi pred polazak u Moskvu na revanš utakmicu šesnestine finala UEFA lige šampiona za žene koja se igra u sredu.

ŽFK „LASK CRVENA ZVEZDA“  – ŽFK „SPARTAK“  0 : 2  (0 : 0)

Sudija Darko Bogdanović iz Kraljeva pokazao je jedan žuti karton i to za igračicu LASK Crvene zvezde ( Stojanović, '67 min).

Za ŽFK „Lask Crvena Zvezda“ nastupile su: Milojević, Đuriček, Stojanović, Živanović, Bobić, Radosavljević (Elenkov 63’), Blagojević, Erac, T.Đorđević (Milinkovic 77’), K. (Matic 50’), Đorđević, Pantelić (Velickovic 73’).

Za ŽFK „Spartak“ nastupile su: Gardijan, Ilić (Radanović 81’), T.Krstić, Savanović, Slović, Nahi Estelle, T.Meffemetou, Ines Tia, M.Nikolić, Damjanović, Čubrilo J. (Adamov 70’).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3314
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.